HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > AUTÓ-MOTOR > Forma 1 > Mark Webber elhagyja a bikákat

t: 5694

Mark Webber elhagyja a bikákat

Az ausztrál autóversenyzőnek sosem volt a legjobb barátja Sebastian Vettel (25), ám az elmúlt hét végén a Maláj Nagydíjon annyira elmérgesedett a viszony az istálló két pilótája között, hogy Webber nem asszisztál tovább a háromszoros világbajnok sikereihez. Vettel úgy nyerte meg a legutóbbi viadalt, hogy a csapatfőnök utasítását figyelmen kívül hagyva előzte meg az élen haladó márkatársát, aki nem is rejtette véka alá a véleményét.

– Nem igazán értettem, mi történik, mert azt az utasítást kaptuk, hogy vegyünk vissza a tempóból, spóroljunk, a biztonságra helyezzük a hangsúlyt. Ennek ellenére Seb mégis megelőzött – dühöngött Webber.S bár a Red Bull házon belül rendezte a konfliktust, ahogy várható volt, nem ért véget a történet.

– Nem hiszem, hogy Mark és Sebastian viszonya helyre-hozható – jelentette ki Webber menedzsere, Flavio Briatore (62), a Renault-istálló korábbi vezetője.

– Már tavaly is voltak problémák, ám most bebizonyosodott, két dudás nem fér meg egy csárdában. Biztos, hogy Mark távozik a szezon végén az istállótól. A jelenleg a Toro Rossót erősítő ausztrál Daniel Ricciardo (23) válthatja Webbert jövőre.

blikk

2013.03.28

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok