HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > MOBIL > Telefonok > Egy óra alatt elkapkodták a Nexus 4-et

t: 5753

Egy óra alatt elkapkodták a Nexus 4-et

Egyetlen óra kellett hozzá, hogy a Google új okostelefonja, az LG által gyártott Nexus 4 kezdőkészlete kifogyjon. A telefon kártyafüggetlen verzióját kizárólag a Google saját online boltjában, a Google Playen lehetett megrendelni, 299 dollárért (ez a fele az kártyafüggetlen iPhone 5 árának). A kínálatba való bekerülés után egy órával már az az üzenet fogadta a látogatókat, hogy a készlet átmenetileg elfogyott, és fel lehet iratkozni a várólistára.

A Google nem közölt adatot arról, hogy mekkora készlettel vágott neki a Nexus 4 árusításának. A telefont így jelenleg csak az amerikai T-Mobile-nál lehet kapni, ott viszont hűségnyilatkozatot kell aláírni a szolgáltatóhoz. Néhány európai országban is meg lehetett rendelni a készüléket, de csak rövid ideig.

A Google hasonlóképpen járt nyáron a Nexus 7 tablettel is, amit szintén nagyon gyorsan elkapkodtak a boltokból, és a Google Playen is akadozott az ellátás. Az okostelefon emiatt valószínűleg sokáig csak egyenesen a Google-től lesz megrendelhető, és jó eséllyel nem kezdik el az Amerikán kívüli terjesztést, míg a belföldi kereslet nagyját ki nem sikerül elégíteni.

index

2012.11.14

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok