HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > MOBIL > Telefonok > Most kiderül, mit tudnak a legjobb okostelefonok

t: 3794

Most kiderül, mit tudnak a legjobb okostelefonok

Internetezés, e-mailezés, fotózás, zenehallgatás, navigáció. Az új okostelefonok ezeket a funkciókat már mind tudják, de mivel az internetes piacterekről több százezer alkalmazást tölthetünk le hozzájuk, a lehetőségek száma szinte kimeríthetetlen. Melyik mobilt válasszuk a hatalmas kínálatból, ha egy igazán jó készülékre vágyunk? A Blikk a legokosabb és legnépszerűbb, Magyarországon is elérhető okostelefonok közül szemezgetett – természetesen a teljesség igénye nélkül.

Apple iPhone 4S

Az Apple csúcskészüléke a világ egyik legnépszerűbb okostelefonja. Sikere mögött könnyen kezelhető iOS rendszere, sebes duplamagos processzora, nagy felbontású 3,5 hüvelykes Retina kijelzője, 8 megapixeles kamerája, Siri nevű személyi asszisztense és az App Store internetes boltból letölthető több mint félmillió alkalmazás áll. A készülék fehér és fekete színben, 16, 32 és 64 GB belső memóriával vásárolható meg, ára ennek függvényében változhat.

Ára: 190 és 260 ezer forint között

Samsung Galaxy S II

A Samsung egyik zászlóshajójának számító Androidos készülék méltán sikeres: 4,3 hüvelykes, színpompás Super AMOLED Plus kijelzővel, duplamagos processzorral, 8 megapixeles kamerával és 16 GB belső memória szerelték fel, utóbbi memóriakártyával 32 GB-ig bővíthető. A szupervékony, mindössze 8,49 vastag mobilhoz ráadásul hamarosan a legújabb Android 4.0 rendszer is elérhető lesz.

Ára: 130 ezer Ft

Nokia Lumia 800

A szemrevaló Lumia 800 a finn gyártó első olyan telefonja, amelyen a látványos felületű Windows Phone rendszer fut. A mobil lekerekített, 3,7 hüvelyk méretű AMOLED ClearBlack kijelzővel, egymagos, de grafikus gyorsítóval megtámogatott processzorral, 8 megapixeles kamerával és 16 GB belső tárhellyel rendelkezik. A készülék fekete, ciánkék és magenta színekben kapható, ám hamarosan érkezik a fehér változat is.

Ára: 120 ezer Ft

Black Berry Bold 9900

Az elsősorban az üzleti szférában hódító BlackBerry Bold 9900 a 35 gombos fizikai billentyűzetet ötvözi a 2,8 hüvelykes érintőkijelzővel. A készüléken a BlackBerry OS 7 rendszer fut, ami lehetővé teszi a magán- és a céges adatok külön kezelését, illetve a push technológiának köszönhetően az e-mailek azonnali fogadását. Kamerája 5 megapixeles és 8 GB belső memóriája van, de a kapacitás memóriakártyával 32 GB-ig bővíthető.
Ára: 130 ezer Ft

Sony Ericsson Xperia PLAY

A szétcsúsztatható mobil egy teljes értékű játékmasinát rejt: négy iránygomb, négy akciógomb és a joystickeket helyettesítő érintőfelület kapott helyet rajta, pont úgy mint egy Playstation játékkonzolon. Az Androidos készülék processzora egymagos, ám grafikus gyorsító egészíti ki, érintőkijelzője 4 hüvelykes, kamerája 5 megapixeles és 400 MB belső memóriával rendelkezik, ami memóriakártyával 32 GB-ra terjeszthető ki.

Ára: 90 ezer Ft

Blikk.hu

2012.02.15

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok