HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > MOBIL > Pannon hírek > Bővült a 3G térkép

t: 2602

Bővült a 3G térkép

A Magyarországon legnagyobb mobil szélessávú (EDGE, 3G/HSDPA) lefedettséget kínáló Pannon újabb 15 településen gyorsítja fel a mobil szélessáv sebességét, így közelebb hozza az internetet mindenkihez. A Balaton környéki településeken június végéig elérhetővé válik a 3G/HSDPA hálózat, mely rendkívül gyors, 1,8 -3,6 Mbit/s maximális adatátviteli sebességet tesz lehetővé. Így a nagy weboldalak is 1-2 másodperc alatt tölthetők le, míg egy 3 megabájtos zeneszám letöltése sem tart tovább 10-20 másodpercnél.

A nagy sebesség mellett kedvező és kiszámítható költségeket kínál az internetezéshez a Pannon két, áprilisban bevezetett internetcsomaggal, melynek hatalmas sikerét jelzi, hogy az indulás óta a Pannon hálózatában megsokszorozódott az adatforgalom. A Mobil Internet 3 és Mobil Internet 10 csomagokkal kábelek nélkül csatlakozhatunk az internethez az asztali vagy hordozható számítógépünkön, ráadásul a mobil hozzáférésnek köszönhetően otthonunkból bárhová magunkkal vihetjük a világhálót, akár a Balatonra is.

A Balaton-parti települések csatlakozásával hazánk 59 településén, a lakosság közel 37 százalékának érhető el a leggyorsabb adatátvitelt biztosító hálózat. A vezető mobilszélessáv-szolgáltató az ország többi területén is jól használható sebességet biztosít, 3G/HSDPA hálózatát pedig a felhasználói igények alapján folyamatosan bővíti.

pcworld.hu

2007.06.20

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok