HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > MOBIL > Pannon hírek > Így kell csapatot építeni

t: 2315

Így kell csapatot építeni

A Pannon vállalati felelősségvállalásának fontos része, hogy munkatársait bevonja a helyi közösségek életét jobbá tevő tevékenységekbe. Idén először a Pannon viszonteladó partnereit is segítő célú csapatépítő munkára hívta Nógrád megyébe.

Június 8-án százötven fős csapat dolgozott egész nap Sóshartyán különböző intézményeiben: a Pannon Disztribúciós igazgatóságának munkatársai és a partnerüzletek képviselői az óvoda és az iskola kerítését javították-festették, felújították a tájház udvarán álló muzeális tűzoltókocsit és lovaskocsit, rendbe hozták a sportpályát, a játszóteret és a parkot, óriási munkát végezve el egyetlen nap alatt.

„Üzleti partnereinkkel és munkatársaimmal együtt hatalmas lelkesedéssel és örömmel vettünk részt a Nógrád megyei falu felújítási munkáiban” – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

A jó hangulatú csapatépítő tréningkeretében elvégzett nagy értékű munkán túl milliós értékű adománnyal is támogatta a Pannon a helyi közösséget: híradástechnikai- és sporteszközöket, valamint írószereket adott át a gyerekeknek. A Pannon munkatársainak köszönhetően az óvoda pedig közel ezer darab játékkal lett gazdagabb.

mobilarena.hu

2007.06.12

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok