HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > MOBIL > Pannon hírek

Négy készülék eltűnt, ugyanennyi olcsóbb, kettő pedig drágább lett.
A nyári szezonra a Balatonnál is gyorsít a szolgáltató.
A Pannon kínálatában három Sony Ericsson, egy Samsung és egy Nokia készülék ára esett.
A Pannon sokadszorra mutatja meg, hogyan kell összekötni a kellemeset a hasznossal.
"Azt szeretnénk, hogy előfizetőink minél hamarabb élvezzék a szabályozás előnyeit, ezért a törvény által előírt határidő előtt, minden ügyfelünknek...
Ezúttal 20 millió a megtévesztés ára.
Új tarifacsomagokkal havi 1000 percet ajándékba ad a Pannon.
Két modell árát csökkentette a Pannon, de ezzel együtt háromét emelte. Újdonság a Noka 5070.
Használt mobilért jelentős kedvezmény 3G-képes készülékre a Pannonnál.
Aki Önök közül nagyobb irodában dolgozik, az alappal retteghet: a Pannon új, szupermodernnek szánt überszékházában senkinek sem lesz saját íróasztala, nem lesznek mókás csetreszek, sőt az sincs teljesen kizárva, hogy aki előbb ér be, az előbb választhat asztalt. Megreformálja-e a darwinista harc és a személytelen asztal a munka világát? A Művészetek Palotájáig mentünk a válaszért.
Új számlás tarifát vezet be május 3-tól a Pannon djuice márkája. A djuice Számlás10 elnevezésű csomagot azoknak a fiataloknak ajánlja a mobilszolgáltató, akik sokat SMS-eznek, mivel a bruttó 3900 forintos havidíj teljes összege felhasználható belföldi SMS-ek küldésére. Mindezen túl az SMS díja bruttó 10 forint minden belföldi irányba.
Előfizetéssel és kártyás csomagokkal is igénybe vehető a kedvezmény..
Kiemelten kedvező ajánlattal lép az internetszolgáltatás hazai piacára a Pannon: a mobilitás mellett nagy sebességet, egyszerű használatot, kedvező és kiszámítható költségeket kínál két új internetcsomagjával.
Folyamatosan frissülő, képekkel illusztrált WAP hírszolgáltatással jelentkezik mostantól a Pannon. A tartalmában és külsejében is megújult hírportál a felhasználó mobileszközének kijelzőjére optimalizált méretben olvasható. A hírportálra a legfrissebb híreket és képeket tizenegy kategóriában a Magyar Távirati Iroda (MTI) szállítja.
Újra elindítja a Pannon a "Közel a környezethez" programjának részeként indított csereakcióját és április 30-ig továbbra is 5000 forint kedvezménnyel ösztönzi a használt mobilok leadását.

Első Előző Következő Utolsó