HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > UTAZÁS > Kerékpározás

42. Országos és Nemzetközi Túrakerékpáros Találkozó Mindszenten. 2012. július 25 – 29. Mindszent. A találkozó helyszíne: Hét Halász Háza - 6630 Mindszent, Damjanich u. 16
A kerékpársportban Velvárt Nándor 16 éven át nyert világ és országos bajnokságokat, még az Ébredő magyarok Egyesületének a nagydíját is…)
A kerékpározás számos pozitív egészségügyi hatást gyakorol a szervezetre. Az aerob, ciklikus mozgásformák közé tartozik, a kerékpározás során ugyanaz a mozdulatsor egymás után gyorsan ismétlődik, és a mozgás dinamikus, vagyis oxigén jelenlétében megy végbe.
2011. október 15-én (10:00-17:00), a Csillebérci Szabadidőközpontban itthon először, egy helyen több neves márka idei és jövő évi kerékpár különlegességeit ismerheted meg testközelből, sőt egy tesztkörön ki is próbálhatod. Kérdéseidre a márka képviselői személyesen adnak választ!
Kerékpárosok fokozott ellenőrzése 2011. áprl. 4.- 26 között a kerékpárosok biztonságáért. Napjainkban a kerékpáros közlekedés Európában és Magyarországon egyaránt a figyelem középpontjába került. Ennek oka, hogy a kerékpárosok - mint a közúti közlekedés egyik legvédtelenebb résztvevői - aránya az összes közlekedési baleseten belül magas.
Sándor-József napi kerékpártúra a Cserhátba – 2011. március 19-20. A Városi Biciklizés Barátai Egyesület szervezésében. 9.45-kor Bp. Nyugati pályaudvaron az induló 2132 sz. vonatnál, amely 10.07.-kor indul Vácra. Vácig nem áll meg, ezért a bringákat bárhova feltehetjük, ahol nem akadályozza az átmenő forgalmat. A járaton csak korlátozott kerékpárszállító hely van, ezért célszerű a vonat indulása előtt időben megjelenni, ha együtt akarsz a barátaiddal utazni.
A K&H olimpiai kerékpáros nap alkalmával nagyszabású szabadidősport-rendezvényre kerül sor Budapesten. Cél, hogy népszerűsítsük a kerékpározást, ráirányítsuk a figyelmet a városi kerékpározás jelentőségére és a főváros kerékpárútjaira. Minden, ami kerékpár