HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > SPORT > Babos Tímea: kell egy kis idő, hogy elfelejtsem

t: 4576

Babos Tímea: kell egy kis idő, hogy elfelejtsem

Szomorúan tekintett vissza korai vereségére a wimbledoni teniszbajnokság egyes küzdelmeinek egyetlen magyarja, Babos Tímea, aki 4:6, 6:1, 6:3-ra kikapott kedden a francia Mathilde Johanssontól.

„Jól kezdtem a meccset, agresszíven játszottam, amikor kellett, jött a jó szerva" - idézte fel első fordulós meccsét menedzsmentjének közleményében a soproni játékos. "Utána sem volt nagy változás, egyszer lebrékelt, de egy jó szervagémmel lezártam a szettet. Aztán a második szett elejét elszúrtam, jött egy jó szervagém tőle, majd egy nagyon buta tőlem... Visszaküzdöttem magam, 1:2, majd 30-0 is volt, de elveszítettem azt a gémet. Ez kulcspillanat volt."

A világranglista 99. helyén álló, 20 éves magyar kifejtette, hogy a folytatásban egyre defenzívebb lett, a döntő szett elején ugyan volt egy-két jó pontja, de akkor már a WTA-rangsorban 98. riválisa irányított. Állítása szerint később is visszajöhetett volna a meccsbe, de elvesztett egy szervagémet 40-15-ről.

„Összességében nagyon csalódott vagyok, mert nem játszottam jól. Biztosan kell egy kis idő, hogy elfelejtsem ezt. Persze ott a páros, ott szeretnék jól játszani. Meglátjuk...” - tette hozzá a tavaly a második körig jutott Babos, aki párosban a luxemburgi Mandy Minella oldalán próbál szerencsét Wimbledonban.

hirado

2013.06.26. 13:21

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb hirek