HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > SZTÁR HÍREK > Botrányos hangfelvétel! Kelemen Anna 1000 euróért bárkivel? - HANGFELVÉTELLEL!

t: 7946

Botrányos hangfelvétel! Kelemen Anna 1000 euróért bárkivel? - HANGFELVÉTELLEL!

Kelemen Annáról eddig is köztudott volt, hogy nem kimondottan szégyellős típus, a Hírextra és a Pont FM 88.1 birtokába jutott hangfelvétel alapján azonban az egykori playmate és alkalmi pornószínésznő még most is tartogat újdonságokat. A rögzített telefonbeszélgetés meghallgatása után felmerül a kérdés: ezer euró ellenében bárki eltölthet 1-2 intim órát Annácska társaságában?
Mint arról tegnapi összeállításunkban részletesen beszámoltunk, a playmate szakmának ugyanúgy lehetnek hátulütői, mint előnyei. Pénz, csillogás és hírnév mellett a lányoknak szembesülniük kell a „tisztességtelen” felkérésekkel, ajánlatokkal. A közvélemény szintén gyakran azonosítja a nyuszilányokat a prostituáltakkal, escort-lányokkal, sok esetben nem is alaptalanul. Van, aki bevállalja, van, aki nem.

A Hírextra és a Pont FM 88.1 birtokába jutott hangfelvétel tanúsága szerint minden magyar playmate-ek leghíresebbike, Kelemen Anna inkább az első kategóriába tartozhat. Annácska korábban Paris Hilton magyar megfelelőjeként robbant be a köztudatba azzal, hogy saját bevallása szerint havi egymillió forintot költ magára, majd egy csupán rövid ideig futó tévéműsorban csiszolta tovább imázsát. A botrányok eddig sem kerülték el, viharos magánélete éppúgy az érdeklődés kereszttüzébe került, mint azok a pornófilm-részletek, melyek fényét szereplésével emelte.

A mintegy 3 és fél perces hangfelvétel (melyet cikkünk végén is megtalálhatnak), melyet most közzéteszünk, szintén önmagáért beszél. Annácska eleinte értetlenkedik és arra kíváncsi, hogy a telefonvonal másik végén lévő urat ki irányította hozzá. Elsőre nemet is mond arra a kérdésre, hogy eltölthetnek-e együtt 1-2 órát, majd mégis érdeklődni kezd, onnantól kezdve pedig határozottan engedékennyé válik, hogy előkerül a varázsszó, ami jelen esetben úgy hangzik: ezer euró. Jól hallható az is, amint megkérdezi, hogy a hívó olyantól kapta-e meg a számát, aki „volt vele ilyen helyzetben”, majd az igenlő válaszra csak egy elmélázó „aha” a válasz. Külön érdekessége a beszélgetésnek, hogy a "közös" ismerős felemlegetése nem járt sikerrrel, ugyanis Annácska nem ismert semmiféle "Karcsit", de ez egyáltalán nem zavarta a légyott létrejöttét illetően. Az összeg megnevezését követően már egyáltalán nem játszott szerepet. Bár amenyiben nem ismert "Karcsit", akkor ki lehet az általa emlegetett V. Károly?

Arról persze csak Annácska és a hangfelvételen szereplő úr, „András” szolgálhatna pontos információkkal, hogy utóbb hol, mikor és mennyi időre találkoztak, és ki kinek mennyiért mi mindent csinált. Mi úgy tudjuk, a találka az említett ezer euró ellenében annak rendje és módja szerint létrejött, ami akár egy választ is jelenthet arra, hogy miből tarthatja fenn cseppet sem szerény életvitelét a modell.

Kelemen Annát az elmúlt hetekben folyamatosan kerestük, hogy elcsevegjünk vele a világ ügyes-bajos dolgairól, többször beszéltünk meg vele találkozót, melyeket lemondott, telefonját kikapcsolta vagy nem vette fel, majd a végén közölte, hogy nem szeretne interjút adni. Így sajnos azt sem kérdezhettük meg tőle, mi a véleménye a testüket is áruba bocsátó playmate-ekről, aktmodellekről.

A HANGFELVÉTEL MEGHALLGATÁSÁHOZ ÉS LETÖLTÉSÉHEZ KLIKK IDE!


hirextra.hu

2007.02.28. 20:40

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb hirek