HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > SPORT

A vasárnapi pihenőnap előtti utolsó szakaszon is túl a 27. Dakar-rali mezőnye. Kilenc magyar egységből még nyolc versenyben van, nem is akármilyen eredményekkel.
Három fiatal labdarúgóját is kölcsönadja tavasszal a Ferencváros. Szalai Tamás, Nógrádi Árpád és Somorjai Tamás iránt van is érdeklõdõ.
A Dakar-rali állása a 9. szakasz után:
Hasba szúrták szombatra virradóra egy ecseri szórakozóhely előtt Matolcsi Józsefet, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) interkontinentális bajnokát. A sportolót súlyos sérüléssel kórházban ápolják.
A Dakar történetének legjobb magyar helyezését érte el csütörtökön a Kis-Czeglédi autós páros az idei verseny hetedik, Zuerat és Tichit közötti szakaszán. A Nissannal versenyző kettős a 13. helyen ért célba. Palikék a 24., Szalayék a 27. helyen értek célba, a motoros Varga Ákos 27. lett.
Új játékosokkal bővül a Zalaegerszeg labdarúgócsapatának kerete
Vitalij Klicsko, a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú ukrán világbajnoka - aki december 12-én technikai KO-val diadalmaskodott a brit Danny Williams felett - május 14-én az amerikai Hasim Rahman ellen védheti meg címét.
"A Tour de France nem szerepel a 2005-ös versenyprogramomban" - nyilatkozta egy amerikai tévéállomásnak Lance Armstrong, a sportág legjelentősebb országúti viadalának hatszoros győztese. Ezek szerint a 32 éves csodabiciklista egyelőre nem növeli Tour-sikereinek számát, viszont ott lesz a madridi világbajnokságon
Dakar-rali 7. szakaszán, Zouérat-Tichit között 669 km-t tettek meg a versenyzők, melyből 660 km volt a gyorsasági rész.
A WBO februári hamburgi gáláján tér vissza Dariusz Michaczewski is
A Kis - Czeglédi és a Palik - Darázsi párosok megérkeztek a nap végi táborhelyre, a mauritániai Zouératba.
Az Universum tájékoztatása szerint a középsúlyú Felix Sturm legközelebb március 5-én szülővárosában, Leverkusenben lép a kötelek közé, ahol a WBO interkontinentális bajnoki övét készül kockára tenni - Sturm ellenfeléről egyelőre semmit nem árult el az Universum vezetősége. Egyelőre pusztán a mérkőzés helyszíne, időpontja és a tétje biztos.
Dakar-rali 6. napján a versenyzők Smara-Zoueret között 622 km-et tettek meg összesen.
Szerdán reggel találkoznak a Budapest Honvéd labdarúgói az új évben először, és ekkor kíván elköszönni a csapattól a Piero Pini tulajdonos által menesztett Bognár György vezetőedző is. Ugyanakkor elképzelhető, hogy az olasz tulajdonos még igyekszik megegyezni a kirúgott trénerrel, nevezetesen, ha lehet, maradjon ő a szakmai vezető. Mindenesetre Pini már tárgyalt Szurgent Lajossal és Kovács Kálmánnal is az esetleges utódlással kapcsolatban
A svájci csapat kegyeleti okokból döntött úgy, hogy nem Kuala Lumpurban mutatja meg a nyilvánosságnak a következő szezonra készült C24-et.

Első  Előző  Következő  Utolsó