HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > MOBIL > Pannon hírek

A Tesco üzletlánc a jövő hónaptól valamennyi vezetékes telefonját mobiltelefonra cseréli. A társaság a Pannon GSM-et bízta meg a hálózat kialakításával.
A Pannon GSM ügyfeleinek száma meghaladta a hárommilliót, ami közel 220 ezer fős növekedést jelent az utóbbi fél évben. A társaság 1994-ben indította el kereskedelmi szolgáltatását Magyarországon.
A T-Mobile és a Vodafone után a Panon GSM is a fogyasztók megtévesztésére alkalmas módon reklámozta néhány díjcsomagját a Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa szerint. A mobilcéget ezért összesen 35 millió forintra bírságolta a hatóság. A Pannon GSM bírósághoz fordul.
A Pannon GSM számlás djuice ügyfelei 2005. március 17-től teljes mértékben, korlátlanul lebeszélhetik havi előfizetési díjukat - de éppúgy multimédiás vagy rövid szöveges üzenetek küldésére is fordíthatják a 3.990-ről 3.600 forintra csökkentett összeget.
Az elmúlt egy év alatt több, mint kétszeresére nőtt a Pannon GSM multimédiás és adatszolgáltatásait igénybe vevő felhasználók száma.
Bevásárlóközpontokban mutatja be legújabb szolgáltatásait a Pannon GSM
A Nokia és a Pannon GSM a Pannon GSM hálózatának fejlesztéséről és bővítéséről írt alá újabb megállapodást, melynek eredményeképpen Budapesten és környékén hamarosan működni fog az EDGE adatátviteli szolgáltatás. A megállapodás részeként a Nokia szállítja az országos szolgáltatáshoz szükséges WCDMA harmadik generációs áramkörkapcsolt kapcsolástechnikai hálózatot is.

Első Előző