HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > MOBIL > Telefonok

Nemrég megjelent Orange SPV c550-es után már is itt volna az utód? Egy francia honlap hírei között tűnt fel a c600-as típusú készülék fényképe.
A Skype európai internetes telefonszolgáltató összefogott a kínai Tom Online portállal, közös kockázatot vállalva egy prémium szolgáltatásrendszer kialakítására.
Szép számmal vannak közöttünk olyanok, akik számára a mobiltelefon szinte már-már egy ékszer szerepét tölti be: ők folyamatosan simogatják, becézgetik szeretett készüléküket, és talán még a széltől is óvják. Mostani tesztkészülékünk nem nekik való! A Siemens M75 sokkal inkább azok számára jelent ideális választást, akik a telefonra, mint munkaeszközre, vagy mint egy sportos kiegészítőre tekintenek, és egyszerűen nem tudják megóvni a kisebb-nagyobb külső behatásoktól.
A mobiltelefóniával kicsit mélyebben foglalkozó emberek körében divat utálni a Nokiát. Körülbelül ugyanúgy, mint az informatikában jártasak között a Microsoftot. A jelenségnek itt is, ott is természetesen van alapja, de nem szabad abba a hibába esnünk, hogy automatikusan gyűlölünk mindent, ami Nokia.
Az LG a napokban Németországban megrendezett IFA szakkiállításon több új, TV nézős mobiltelefonról is lerántotta a leplet.
Már megint a kölyköket szeretnék kihasználni.
A T-Com a Gazdasági Versenyhivatalhoz fordult a Tele2 reklámja miatt.
Mostantól tévét vagy videót is nézhetünk mobiltelefonon, vagy zenét tölthetünk le, esetleg úgy beszélgethetünk, hogy lássuk is egymást: hazánkban is elindult a harmadik generációs, úgynevezett 3G-s mobilszolgáltatás.
A második negyedévben a mobiltelefon-eladások a tavalyi év azonos időszakával összevetve 21,6 százalékkal 190,5 millió darabra nőttek - derül ki a Gartner által közzétett adatokból. A forgalom minden régióban egyaránt emelkedett, egyedül Japánban tapasztalható kisebb mértékű visszaesés.
A Siemens egy újabb taggal bővítette elérhető árú, belépőszintű mobiltelefonjainak körét.
A Siemens tegnap Magyarországon is bemutatta legújabb, ESCADA ihletésű mobiltelefonját, az SL65 Rockin´ Rio modellt.
Az Ericsson gőzerővel azon munkálkodik, hogy a mobiltelefonos Internet minden korábbinál gyorsabb lehessen.
A Nokia immár nem csak a világ elsőszámú mobiltelefon gyártója, hanem egyben piacvezető a 3G készülékek szegmensében is.
A Motorola szülőknek szánt, speciális gyerekfigyelő funkciókkal felvértezett mobiltelefonokat kíván piacra dobni.
A mobiltelefon-tarifák csökkenését tekintve az elmúlt három év alatt Magyarország a 30 OECD tagország között az utolsó helyről 2004 végére a 12. helyre lépett előre - mondta Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.

Első Előző