HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Érdekességek

Angliában egyre divatosabb sportág a rúdtáncolás, s főként középkorú hölgyek között terjed
Három és fél centiméteres nőiujj-darabot talált a chilijében egy nő a kaliforniai San Jose Wendy's éttermében. Az egészségügyi hatóságok szerint a testrész még a gyárban keveredhetett az élelmiszerek közé, és az éttermet újra megnyitották.
A lányok kicsi korukban kedves kis állatkákról álmodnak, míg a kisfiúk szörnyekről. Felnőttkorban ezek helyét előbbieknél a munkahelyi frusztrációk, utóbbiaknál a státusszimbólumok veszik át.
Kedden délután a tűzoltók daruskocsi és egy macskaeledellel bekent deszka bevetésével hozták le a fán rekedt Sony cicát, aki négy napot töltött az ágak fogságában. A XI. kerületi utcát ehhez le kellett zárni a forgalom elől, de a drukkoló nézők tapssal jutalmazták az akciót
A Benetton korai plakátjait idézte a Benetton ellen intézett legújabb akció: a Fauna állatvédő egyesület önkéntesei a ruhamulti belvárosi üzlete előtt birkának öltözve tiltakoztak az ausztrál állattartók ellen, akik a gyapjú előállítása érdekében kínozzák a juhokat. Az akció alatt a vevők ugyanúgy betértek a boltba, és a Benetton nem is tudott a bojkottról.
Új pirítósmozaik-világrekord született
Az Újszövetség utolsó része, a Jelenések könyve írja le az utolsó időket, az Armageddont (jelentése döntő csata), melyben a jó és a gonosz összecsap egymással, és Isten kerül ki győztesen a harcból. A Gonoszt „fenevadként”, vadállatként” említi, ő a Sátán, az Antikrisztus.
Ötödik születésnapját üli a Legyen ön is milliomos! * Pénzt veszít, aki segítséget kér
Nem lesz több Csirkeláb vagy Nemzetközi Konfliktus keresztnevű gyerek Ecuadorban.
Halálos baleset történt a Kijevi Állatkertben
Ördögűző segítséget ajánlott Uri Geller.

Első Előző