HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > FÉRFI > Fotó - Videó - Dvd

”Azt a büdös kurva életbe” – kaptam sms-ben vasárnap este 22.25-kor, Barca-meccs második félidejének közepén, pillanatokkal az után, hogy Lionel Messi a kezdőkörben elvette a labdát egy zaragozai futballistától, kiszabadította magát a lábkulcsból, majd a fél pályán átcselezve magát megalázó gólt rúgott. Ugyanabban a percben jött még egy, abban annyi állt, ”atyaúristen, ez nem ember”.
A Canon legújabb digitális kompakt fényképezőgépe
Szinte teljes „csendben” jelentette be legújabb digitális fényképezőgépét a Samsung. Az S750 modell az S730 kissé módosított változata, két fontosabb újdonsággal. Egyrészt növelték a beállítható érzékenységi tartományt, hiszen az új változat ISO 50-400 helyett már ISO 80-1000 értékek között használható. A másik előrelépés az LCD kijelzőt érinti. Mérete ugyan 2,5” maradt, de felbontása 150 000 pixelről 230 000-re nőtt.
Két új Vardia márkájú HD-DVD kompatibilis merevlemezes felvevőt mutatott be a Toshiba.
MP PMX-M70 típusnéven egy új hordozható videólejátszót mutatott be a Sony.
A Canon világ legkisebb AVCHD DVD digitális videókamerájaként mutatta be még februárban a HR10-est, Sony új HDR-CX7 típusjelzésű készüléke azonban elorozta előle ezt a címet.
A Panasonic bejelentette a 2,0 verziószámú firware-t a LUMIX DMC-L1K tükörreflexes fényképezőgéphez. Ez javítja a teljesítményt és új funkciókat is lehetővé tesz.
Újabb extra csomaggal bővült a T-Online ADSL-en keresztül nyújtott IP-televíziós szolgáltatása, a T-Home TV. Az HBO MaxPak csomagjára előfizetők adott havi díjért -- gyakorlatilag kicsit többért, mint egy mozijegy ára -- igénybe vehetik az új HBO Digital csomag előnyét, a műsorújságtól teljesen független televíziózást, hiszen az itt elérhető havi 20-50 filmet, sorozatot, koncertet akkor és annyiszor tekinthetik meg, amikor csak akarják.
A jövőben a Tamron objektíveiben is megjelenik majd a képstabilizátor.
Az Axis bemutatta a teljes képsebességet nyújtó rack-es videó szerver megoldását, válaszul arra a növekvő igényre, hogy az analóg videó kamerák integrálhatók legyenek IP hálózatokba.
Luxus – Egy londoni galéria árverésén licitálhattak a potenciális vevőjelöltek az Andreas Gursky fotós által készített felvételért, amely meghökkentő módon 99 centért megvásárolható árukat ábrázolt.
Technika: minőség és sokoldalúság jellemzi
A Canon Powershot A640 a népszerű 620-ast váltotta le
A Sony négy új készülékkel bővítette Cyber-shot digitális fényképezőgépeinek családját.
Technika: A Fuji Finepix S6000 fd-t eredetileg 2006 júliusában vezették be a piacra, de csak karácsony környékén került a boltok polcaira.

Következő Utolsó