HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > ÜZLET

Tartja a 300-as eurójegyzés közeli árfolyamát a forint hétfőn.
Az ország déli részén Békésben hamarosan végeznek az őszi árpa aratásával, ugyanis a hőség miatt a tervezettnél korábban megkezdődött a betakarítás.
Nyelvismerettel, szakmai tudással találhatnak a legkönnyebben munkát a nyári hónapokban a diákok - derült ki Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének (DiákÉsz) összegzéséből.
Az elmúlt 3 év munkája sikeres volt, az ország megmentette az államháztartást, és mindent megtesz, hogy meg is védje azt - mondta Varga Mihály.
A kérdés már az, hogy a bővülés mennyire lesz erőteljes, illetve tartós.
A Fed-elnök szavai nem tettek jót, az eurót 299,40 forinton jegyezték röviddel fél 11 előtt.
Az eurót 292,16 forinton jegyezték tíz órakor a bankközi devizakereskedelemben a kora reggeli 291,81 és az előző esti 290,60 forint után, fél órával később azonban ismét 292 forint alatt, 291,61 forint volt az árfolyam.
A végleges bezárás elkerülése érdekében átszervezési programot indít a francia GDF Suez tulajdonában lévő Dunamenti Erőmű. Ennek érdekében több ütemben csoportos létszámleépítést hajtanak végre – írta a Népszabadság és a Magyar Nemzet hétfőn
A miniszterelnök azután beszélt erről, hogy megállapodást írt alá Győrffy Balázzsal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökével Budapesten.
Hétfőn reggel az eurót 290,79 forinton jegyezték, míg péntek este 290,85 forinton állt a jegyzés.
Az Állami Gyümölcstermesztési Kutatóintézet munkatársai országos szinten a tavalyinál 5-10 ezer tonnával kevesebb meggyre számítanak az idén.
A múlt héten útnak indult program során olcsó hitelekhez juthatnak a kis- és közepes vállalkozások. A jegybank ettől azt reméli, hogy legjobb esetben akár 1-1,8 százalékkal is növekedhet a gazdaság.
Negyedév alatt négyszáz céget törölt jogerősen a NAV a számlagyárak elleni fellépése során. A Krónika által megkérdezett szakértő helyesli a szigort, de későinek tartja.
Magyarországnak folytatnia kell a keleti nyitást és a szövetségek kötését a magyar export bővítésének segítésére a következő években is - jelentette ki a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára a Világgazdaság napilap budapesti konferenciáján.
Az A3-as limuzin az első olyan modell, amely teljes egészében a Rába-parti városban készül. Orbán Viktor azt mondta: az Audi itthon van Magyarországon.

Első  Előző  Következő  Utolsó