HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Szépségápolás

A legfontosabb az, hogy nyúzott bőrünk kisimuljon, üde és szép legyen. Maszkot rá! Rakjunk fel rá tápláló, nyugtató, frissítő maszkokat, és hagyjuk fent, amíg rendbe rakjuk a lakást vagy sütünk-főzünk
Az új év igazi Maybelline újdonsága az XXL, extra hosszú, extra dús, extra nagy szempillákat eredményező dupla keféjű szempillaspirál.
Ki ne vágyna arra, hogy ha már úgyis fogszabályzóra van szüksége, azt ne lássa mindenki? Ne lepődj meg, ha a fogorvosod rád mosolyog, és azt mondja: minden megoldható!
Tavasz a megújulás, az újrakezdés időszaka. A téli hideg és sötét nem volt jó hatással hangulatunkra, energiatartalékainkra, erőnlétünkre. Keveset tartózkodunk a friss levegőn, napi mozgásunk minimális volt, hiányoztak a vitaminok, friss zöldségek, gyümölcsök. Nem véletlen, hogy elemi erővel tör ránk a tavaszi fáradtság. A megoldás a tavaszi tisztítókúra elvégzése. Nézzük, melyek a böjtölés alapvető szabályai.
Japán kutatók szerint a joghurt kiválóan helyettesítheti a rágógumit és fogyasztásával megelőzhető a fogszuvasodás is.
A sugárzóan egészséges, napsütötte bőr divatja ma is töretlen, így nem csoda, hogy az emberi fantázia az őszi-téli napfényhiány pótlására sietett megalkotni a "műnapot", a szoláriumot. Az UV-A sugarakat kibocsátó készülék, amely az elmúlt évtizedekben még csak a szépségszalonokban hódított, mára egyre több otthonban megtalálható.
Még csak az illata érződik a levegőben, a sminktermékeket felvonultató katalógusokban azonban a tavasz már teljes színkészletével pompázik. Ha a tavaszról beszélünk, akkor friss színekről, illatokról kell beszélnünk, és természetesen a sminkelés eszközeinek is ezekkel a színekkel kell hatniuk érzékszerveinkre. Vannak azonban olyan sminkek, amik örökérvényűek, alapot és keretet adnak a színes sminkeknek, amik nélkül nagyon sokan nem érzik felöltözöttnek magukat, és amiket a legegyszerűbb megtanulni, és rutinszerűen alkalmazni.
Ha sikerült kiválasztani a megfelelő színű rúzst, akkor arra kell törekednünk, hogy helyesen vigyük fel, és minél tartósabb legyen. A szépen kirúzsozott száj a csábítás egyik fegyvere, de ügyeljünk arra, hogy a hanyagul felvitt, elkenődött rúzs az ellenkező hatást válthatja ki. A matt, a fél matt rúzsok sokkal tartósabbak, mint a csillogó, gyöngyházfényű és krémes állagú ajakfesték.
Bár még tél közepén vagyunk, jó már most elkezdeni a szépítkezést, készülődést a szoknyaszezonra. Mindannyian azt szeretnénk, ha gyönyörű lábunk lenne; de vajon mi a legfontosabb? Formák és izmok? Sima és visszérmentes bőr? Inkább mindez együtt, és az, hogy ha lefele nézünk, legyen okunk a mosolygásra. Az alábbiakban néhány "lábprobléma" megoldásának keresésével próbálunk kedveskedni olvasóinknak.
Titokban minden nő fél az öregedéstől, csak mindannyian másként éljük meg ezt az érzést. Amikor észreveszed az első, már nem csak szarkalábaknak tekinthető vonást a szemed környékén, ne ess kétségbe!
Sminkünk télen nemcsak vonásaink, bőrünk, szemünk, ajkunk szépségének kiemelését, hibáinak elkendőzését szolgálhatja, hanem meg is óvhat bennünket a zord időjárás kellemetlen hatásaitól...

Első Előző