HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Divat

Alessandra Facchinetti divattervezőnő, aki Tom Fordtól vette át a kormányrudat a Guccinál, amikor Ford távozott onnan, és akit a Gucci csupán két szezon után menesztett, most azt tervezi, hogy ismét összetársul volt főnökével, Forddal.
A legnevesebb divattervezők szerint a 2005-es tavaszi szezon kulcsdarabja a blúz.
A világon csupán minden tízezredik nő rendelkezik olyan testi adottságokkal, amit a neves modellügynökségek elvárnak a velük szerződésben álló lányoktól. Éppen ezért a rajtuk bemutatott ruhák a legritkább esetben állnak jól egy teljesen átlagos nőnek. Hát akkor ők mit vegyenek fel? Ez a kérdés már több divattervezőben felmerült, és elkészítették a teltebb formákkal rendelkező hölgyeknek szánt kollekcióikat.
A napos idővel egyenesen arányosan egyre csinosabbak, szexisebbek akarunk lenni. Többet mutatunk meg magunkból, rövidebbek a szoknyáink, kivágotabbak a felsők. S mit viseljünk alá? Amely még jobban kiemeli az erősségeinket.
Talán kishazánk asszonyaira gondolva nálunk is lemásolhatják azt az ötletet, amelynek gazdája a Palette London divatáruház volt. Londoni nők ugyanis most olyan segítséget kaptak vásárlásaikban, amely eddig nem állt rendelkezésükre, és amely a maga nemében úttörő kezdeményezés.
Forgolódtunk kicsit a világban, utaztunk és fényképeztünk. Megnéztük, összehasonlítottuk, hogyan is öltözködnek az európai (fő)városi hölgyek.
Turkálni ma már nem szégyen. „Rétegsportból” tömeges őrületté nőtte ki magát a használt ruhavásárlás: büszkén és élvezettel turkál Madonna, Hegyi Barbara és a többiek.
Csábító csipkecsodák és lágyan a testre simuló, elasztikus anyagok, rafinált fazonok és színkavalkád - a szezon fehérnemű modelljei közül a kismellűek és a dús keblűek is találnak nekik megfelelőt.
Vége az iskoláknak, tanfolyamoknak, nyelvóráknak, itt lenne a vakáció, és mi nem hagyunk pihenni, hanem újabb iskolába akarunk iratni. A főzős után indul az öltözködős...
A trendekre figyelő, avantgárd mester új, a haj természetes esését figyelembe vevő vágási technikákat és szín kombinációkat alkotott meg az idei szezonra, melyek megadják a hölgyeknek a lehetőséget, hogy saját stílusukat szabadon alakíthassák ki.
Kate Moss fogja megkapni az Amerikai Divattervezők Szövetsége által odaítélt Fashion Influence nevű díjat a június 6-i ceremónia keretén belül derült ki a divatsajtók híreiből
Amerikai és angol kutatók vizsgálatai kimutatták, hogy a szájékszerek ínygyulladáshoz és a fogak elvesztéséhez vezetnek
Volt, akit máglyára küldtek miatta, volt aki ezért kapta meg a királyi trónt. Valaki utálja, és van, aki élete végéig ragaszkodik hozzá. Szégyenfolt, vagy szexepil-e az anyajegy, ettől függ, hogy egyesek levetetik, mások pedig felrakatják.
Ez az, amit nem lehet megunni! Szeretjük, mert sosem hagy minket cserben. Amikor úgy érezzük, hogy nincsen egy rongyunk sem, amit felvehetnénk, „ő” a megmentőnk. Csinos és kitartó „társ”, olyan ragaszkodó típus. Vele nem egyhangú az élet, még a sztárok sem tudnak meglenni nélküle.
A divat világa és a film világa minden egyes szezonnal közelebb kerül egymáshoz, sőt, immár lassan különválaszthatatlanok

Első Előző Következő Utolsó