HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > UTAZÁS > Programajánló

Még csak most kezdődik a nyár, a szabadságok, utazások ideje, s máris rengeteg program csábít országszerte. Könnyed kikapcsolódásra, izgalmas szórakozásra, vagy csak egy kis hűsölésre vágyunk? Íme egy kis ízelítő, mi mindenből választhatunk!
Az első napon megelevenednek a pünkösdi népszokások, a rendezvény második napján pedig várjátékok és jelmezes bemutatók szórakoztatják a közönséget. Finom falatok garantálva!
Egy igazán különleges ingyenes rendezvény, ahol megismerheted hazánk és a világ sajtcsodáit, mindezt megfűszerezve, olyan kézműves gasztronómiai termékekkel, amelyek jól esnek a sajt mellé.
A főváros patinás helyszínén a Budavári Palotában második alkalommal várja ünnepelni a hazai és külföldi közönséget az ország legrangosabb húsvéti hagyományőrző, turisztikai, családi rendezvénye a Budavári Húsvéti Sokadalom.
A fesztivál során a városközpontban lévő Zichy Ligetben állíthatnak ki a termelők, vetélkedhetnek a böllércsapatok, kóstolhatnak, vásárolhatnak a látogatók.
A MÁV-START Zrt. idén is csatlakozik a Torkos Csütörtök akcióhoz. A vasúttársaság az étkezőkocsikban 50 százalékos kedvezménnyel várja mindazokat, akik ezen a napon nemcsak az utazásukhoz, hanem gasztronómiai kirándulásukhoz is a vasutat választják.
Eddig csak egy különleges vidéki téltemető szertartás volt, az idén ellenben már a kulturális világörökség része is a február 7-12. közötti mohácsi busójárás.
A programturizmus.hu a közelmúltban közzétette, milyen eseményeket kerestek a legtöbben a portálon 2012-ben.
Újra feltűnik a budai oldalon és a pesti korzón a csillogó díszruhába öltöztetett karácsonyi villamos: idén a 2A jelzésű vonal mellett a 19-es és a 47-es villamos vonalán is találkozhattok vele, advent második vasárnapjától.
A szállodai pihenést egyre több külföldi vendég önkéntes munkára cseréli, legalábbis néhány órára. A külföldi önkéntesek toborzásába a magyar szállodák is besegíthetnek. A Mikulásgyár több száz külföldi önkéntest is tudna fogadni az idei év decemberében.
Második alkalommal rendezik meg Hajdúszoboszlón a Márton Napi Libalakomát.
Izgalmas élményekben, különleges programokban idén a legjobbak 
Októberben megtömjük a bendőnket
Színes szüreti felvonulás, finom sütemények, jó borok, közös nótázás, mulatozás, felnőtt és gyermekprogramok várnak mindenkit a balatonkenesei Szüreti Vigadalmon.
Magyarország egyedülálló gasztronómiai eseménye, melyen bio alapanyagokból helyben készült ételkülönlegességek, finomságok kóstolása közben kiváló magyar pincészetek boraival ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Következő Utolsó