HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > BŰNÜGY

Az autójába beülve megkéseltek egy fiatalembert vasárnap este Nyíregyházán, a bűncselekmény indítékát még nem sikerült kideríteni.
Megvertek és kiraboltak két idős embert Kiskunmajsán. A rablók mindössze 30 ezer forintot zsákmányoltak, az áldozatok azonban mindketten megsérültek.
A zebrán gázolt el egy idős asszonyt pénteken este egy gépkocsi Budapesten, az I. kerületi Attila úton, a nő a helyszínen életét vesztette.
Mellkasán ért szúrás miatt vesztette életét csütörtökön egy 33 éves bicskei férfi.
Járdán gázolt halálra egy nőt egy teherautó szerda este Sajóvelezden.
Egy élelmiszerboltot próbált kirabolni Egyeken az a 29 éves férfi, akit nem sokkal azután elfogtak a rendőrök szerda délután.
Feltehetően fegyverrel kényszerítette a mintegy 70 ezer forint bevétel átadására egy zuglói élelmiszerbolt alkalmazottját egy fiatal férfi kedden; lövés és személyi sérülés nem történt - közölte a rendőrség.
Államigazgatási eljárásban keresi a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI-VII. Kerületi Rendőrkapitánysága Duduk Ilona 73 éves budapesti lakost, aki csaknem két hónapja tűnt el.
Államigazgatási eljárásban keresi a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI-VII. Kerületi Rendőrkapitánysága Atzél Áron Gergely 32 éves budapesti lakost, eltűnése miatt.
Sátánista jeleket festettek a keddre virradó éjszakán a sepsiszentgyörgyi ortodox katedrális falaira. A rendőrség vizsgálatot indított az ügy kapcsán.

Első  Előző