HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > BŰNÜGY

Kettős gyilkosság Levélen
A négy ember 2010 októberében Pilisen kirabolt és megölt egy idős párt. A házból értéktárgyakat és készpénzt vittek el mintegy 1,7 millió forint értékben.
Kábítószer előállításához szükséges alapanyagot adott el egy nyíregyházi férfi két ukrán állampolgárnak; a rendőrség mindhárom üzletelőt őrizetbe vette.
Életveszélyesen megsérült Keszthelyen egy férfi, akit egy 17 éves fiatal bántalmazott, bár állítása szerint csak rá akart ijeszteni .
A kiérkező rendőrök őrizetbe vették a 32 éves férfit.
Újabb három gyanúsítottat fogott el a rendőrség abban a drogterjesztési ügyben, amely összefüggésbe hozható két kábítószer-fogyasztó halálával Fejér megyében - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Egy pénzintézetet próbált meg kifosztani egy férfi a Pest megyei településen. A rabló és az alkalmazottak dulakodása közben több, valószínűleg riasztófegyverből leadott lövés is eldördült. A támadó zsákmány nélkül, Vecsés felé menekült el.
Egy 14 éves diák a tanórán és szünetben is bántalmazta 53 éves tanárát Máriapócson.
A NAV pénzügyőrei a megközelítőleg 190 millió forint feketepiaci értékű kábítószer-szállítmányt átadták a rendőrségnek.
A rendőrség vizsgálatot indított, hogy kiderítse, kábítószer okozta-e két Fejér megyei fiatal halálát vasárnap és hétfőn. Az esettel kapcsolatban egy férfit és egy nőt őrizetbe vettek.
A 48 éves és a 53 éves ácsi nő beismerte a bűncselekményt. Azt mondták, hogy a zsákokat saját használatra lopták, azokban diót és takarmányt tároltak voln
Az MTI úgy tudja, a 32 éves elkövető megpróbálta eltüntetni 53 éves áldozatát, ezért egy baltával kettévágta a testét. A gyanúsítottat elfogták.
Gyilkosság történt Budapest XIII. kerületében szombaton hajnalban, a rendőrség az ügyben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.
A kamionstop idején vitték el a nagy értékű gépeket.
Az ügyész tényleges életfogytiglant kért mindhárom vádlottra.

Első  Előző  Következő  Utolsó