HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > MOBIL > T-Mobile hírek

A közel 9 millió magyarországi előfizető egyértelműen azt mutatja, hogy a mobilok a magán- és az üzleti életben ma már egyaránt nélkülözhetetlenek. A T-Mobile Vállalati Dallamcsengő szolgáltatásával a legnagyobb hazai mobilszolgáltató céges ügyfelei számára a mobiltelefon a hatékony munkavégzés mellett az image-építés egyik fontos eszköze is lehet.
A T-Mobile a 3G szolgáltatás bevezetésére készülve útjára indította a legújabb mobilgenerációt bemutató weboldalát.
A jövőben az eddiginél informatívabb sms-ekkel tájékoztat a rendszer.
A T-Mobile által a CeBIT 2005 kiállításon bemutatott új mobiltelefonokkal a felhasználók multimédia alkalmazások széles skáláját vehetik igénybe
Erdei Tamás, az Magyar Külkereskedelmi Bank Rt. (MKB) elnök-vezérigazgatója és Sugár András, a T-Mobile Magyarország vezérigazgatója a március 10-én tartott sajtótájékoztatón jelentették be, hogy közös MasterCard Gold hitelkártyát vezetnek be.
A T-Mobile ügyfelei mától virtuálisan is elküldhetik szerencseszámaikat.
Hazánkat nem érintik az elbocsátások.
A budapesti parkolási rendszer meghatározó részét üzemeltető Centrum Parkoló Kft és a T‑Mobile Magyarország Rt. együttműködésének köszönhetően a júniustól elérhető újdonsággal az előzetes szerződéskötést követően a parkolási díj SMS-ek küldésével is kifizethető, és a T‑Mobile előfizetők mobiltelefonnal is feltölthetik egyenlegüket
A T-Mobile Magyarország Rt. a próbaüzemet követően a szállító Research in Motion (RIM) legújabb BlackBerry verziójával kereskedelmi push e-mail szolgáltatást kínál ügyfeleinek. Ennek előnye, hogy az arra alkalmas készüléken a levelek a beérkezéskor külön letöltés nélkül azonnal olvashatók. A készülékre érkező e-mail szövege mellett ráadásul a különböző csatolmányok, például Word-, Excel-, Power Point-állományok és képek is megtekinthetők.
A T-Mobile a német mobilszolgáltatók közül elsőként tartott élő bemutatót a HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) technológia segítségével, valós körülmények között Berlinben. Egy pilot projekt keretében az utasok például utazási információkat hívhattak le az internetről, vagy Berlinben utazgatva videofilmeket nézhettek egy olyan gépkocsiban, ahol HSDPA-kártyával felszerelt notebookot helyeztek el.

Első Előző