HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > MOBIL > Pannon hírek

A négykerekű motor egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is.
A Pannon GSM ma jelentette be egyszerűsített roaming tarifarendszerét
A Pannon GSM új szolgáltatása Symbian alapú telefonokon működik.
A T-Mobile után másodikként, a ˝kalitkás Dezső˝ bevezető kampány révén a mai napon a Pannon GSM is bejelentette, hogy harmadik generációs mobiltelefonos tesztüzemet indít hazánkban.
Eljött a nyár és vele a koncertek, szabadtéri rendezvények ideje. A szabadidős program kiválasztásában a "legkézenfekvőbb" megoldás, ha elővesszük mobilunkat, és segítségül hívjuk a PannonW@P Koncertnaptár és a Buliajánló menüpontjait.
A Pannon GSM 2005. május 16-tól a Pannon 50-1000 tarifacsomagjaihoz újra kínálja SMS80 szolgáltatását az előfizetők számára.
A balatoni vitorlázás egyik legnagyobb rendezvénye a hagyományos, pünkösdkor megrendezett TVSK- Pannon GSM regatta.
Újdonság a Samsung E720 és X480
A magyar sportrajongók elsődleges hazai hírforrása, a Nemzeti Sport 2005 májusától a Pannon GSM WAP portálján, a PannonW@P-on is olvasható.
A Pannon GSM 2005. április 18-tól Pannon Praktikum tarifacsomaggal rendelkezô elôfizetôi részére is kiterjeszti a PáratlanSzám szolgáltatást.
Az alábbiakban az április 18-tól érvényes előfizetéses és pre-paid Pannon GSM akciós árlisták olvashatók.
A PannonW@P utazás menüpontja idén több hasznos információval szolgál a mobillal utazóknak
A Budaörsi Önkormányzat, az Akadémiai Kiadó és a Pannon GSM mutatta be a nyilvánosságnak azt a felsőoktatási tankönyvet, amely a világon az elsők között foglalkozik részletesen a mobil távközlés közigazgatási ügyintézésben való felhasználásának lehetőségeivel
Pannon GSM mobil szélessávú hálózata március végétől Budapest egész területén elérhető a felhasználók számára. A hagyományos GSM rendszernél jelentősen nagyobb adatátviteli sebességet, és ennek köszönhetően innovatív szolgáltatások egyre bővülő sorát biztosító rendszer kiépítését most a vidéki nagyvárosokban és a Balaton környékén folytatja a szolgáltató.
Februárban a mobil előfizetések száma a január végihez képest 0,33 százalékkal, 28 ezerrel növekedett.

Első Előző Következő Utolsó