HIRDETÉS
HIRDETÉS

A 21 éves férfi felsőruházata azonnal meggyulladt, az áramütés pedig a tehervonat tetejéről egyenesen a földre hajította.

Egy 21 éves egyetemista súlyos áramütést szenvedett, miután felmászott egy vasúti pályán álló tehervagon tetejére. A fiatal férfi körülbelül 10 méter tett meg, mielőtt megrázta az áram – írja a Friss Média.

Nyíregyháza egyik bokortanyáján a tehervonatok számára fenntartott állomáson vesztegelt egy tehervonat. Két barát közül az idősebb, 21 éves fiatal vendégségbe hívta a 15 éves barátját, amikor a vendéglátó meglátott egy graffitit az egyik vagon oldalán. Ekkor odasietett, hogy megtekintse a graffitit, hátrahagyva fiatalabb társát. A 15 éves fiú elmondása szerint még ennyit hallott:

Jé, erre fel lehet mászni!

Ezután egy hatalmas csattanás volt hallható, majd lángok csaptak fel. A 21 éves férfi felsőruházata azonnal meggyulladt, az áramütés pedig a tehervonat tetejéről egyenesen a földre hajította.

A fiatal felnőtt felsőteste égett meg, a mentők a stabilizálást követően elszállították. A portál úgy tudja, hogy a sérült egyetemista jelenleg is mélyaltatásban van.

Nem ez az első hasonló eset Magyarországon: az elmúlt időszakban több halálos baleset is történt – írja az rtl.hu. A csatorna híradójának februárban nyilatkozott Soma, aki akkor égett meg súlyosan, amikor a Sárospatakon vagonra mászó barátját próbálta megmenteni. Barátja belehalt sérüléseibe, neki pedig hosszú ideig tartott a felépülés a baleset után.

blikk.hu

Feltöltve: 2023.05.26.
Megnézve: 475

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra