HIRDETÉS
HIRDETÉS

Egészen elképesztő történet: a kieséstől fenyegetett Mol Fehérvár vezetői kitalálták, hogy ingyen adják a stadion egyes szektoriba a belépőket. Egy délután az összes jegy elkelt, de ennek nem annyira örültek a Videotonnál.

Ahogy arról beszámoltunk hirtelen elkapkodták a Sóstói-stadion C és D szektorába kibocsátott ingyenes jegyeket. Mint aztán kiderült a probléma abból adódott, hogy a belépőket nem a fehérvári ultrák, hanem a diósgyőri, a debreceni és a ferencvárosi ultrák foglalták le. Vagyis előállhat az a furcsa helyzet, hogy minden – vagy legalábbis nagyon sok – jegynek van gazdája, mégis kevesen lesznek a sorsdöntő mérkőzésen a lelátókon.

Az esetre reagált a Fehérvár is és szerdától csak személyesen vehetőek át a belépők, az internetes értékesítést felfüggesztették. Ráadásul fejenként csak négy belépőt vehetnek át a drukkerek a pénztáraknál.

Ugyanakkor a helyzet továbbra sem egyszerű. Egyelőre ismeretlen számú belépőt foglaltak le más csapatok szurkolói. Ezzel együtt sem tehették rá a kezüket az összes ingyenes jegyre, hiszen nem minden szektort nyitott meg a Mol Fehérvár jegyértékesítő partnere.

Egyes információk szerint akad olyan szurkoló, akinek 2600 jegye van a szombati mérkőzésre. Ez persze nem azt jelenti, hogy valaki ennyit kattintott. Úgy tudjuk, hogy a drukkerek összedobtak egy szoftvert, amelynek segítségével, több felhasználót regisztrálva szerezték meg a belépőket.

Közben az interneten feltűntek trollok, akik közül az egyik 183 ingyenesen szerzett jegyet kínál eladásra egy fehérvári Facebook csoportban. A Fehérvár Médiacentrum egyébként tényként közli, hogy egy „MLSZ-es játékvezető” bocsátotta áruba a 183 belépőt. A fiatalember valóban szerepel a játékvezetői adatbázisban, a borsodi keret tagja, ám az általa vezetett meccsekről nincs információ.

A kérdés persze az, hogy mit léphet ebben a helyzetben a klub. A közlemény szerint a Mol Fehérvár felvette a kapcsolatot a jegyértékesítő partnerrel és utána akarnak járni a történteknek. Könnyen lehet, hogy a kedden kiadott jegyeket visszavonják és újra elérhetővé teszik.

blikk.hu

Feltöltve: 2023.05.17.
Megnézve: 184

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra