HIRDETÉS
HIRDETÉS

A tavaszias hétfő délutáni időjárás estére is megmarad, és túlnyomóan derült lesz az ég, csak északkeleten képződhet kis eséllyel néhány ködfolt, de csapadék nem várható. A déli szél főként az északnyugati megyékben marad élénk, hajnalra pedig 10 és 17 fok közé csökken a hőmérséklet – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A Dunántúl északnyugati részein lesz a legenyhébb az idő kedd reggelig, míg az északkeleti, keleti megyék szélcsendes részein ennél több fokkal hidegebb hajnal valószínű.

Kedden, a déli órákig túlnyomóan derült, napos idő várható, ám délután nyugat felől felhőzet vonul fel a Dunántúlon, amely estétől meg is vastagszik, sőt eső, zápor, néhol zivatar is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 28 fok között várható kedden.

SZERDÁN MÁR BEKÖSZÖNT AZ ŐSZ, NYUGAT FELŐL TOVÁBB NÖVEKSZIK, VASTAGSZIK A FELHŐZET, NAPKÖZBEN MÁR TÖBBNYIRE ERŐSEN FELHŐS VAGY BORULT LESZ AZ ÉG, TÖBB HULLÁMBAN PEDIG ESŐ, ZÁPOR ÉS ZIVATAR IS KIALAKULHAT.

A csapadék kialakulási valószínűsége az északkeleti tájakon a legkisebb, máshol viszont kiadósabb mennyiségre lehet számítani, ami egészen péntekig kitarthat.

index.hu

Feltöltve: 2021.10.04.
Megnézve: 325

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra