HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kedden gomoly- és fátyolfelhők zavarhatják meg a nyári napsütést. Napközben elszórtan a Dunántúlon és helyenként északon fordulhatnak elő záporok, zivatarok, de csak késő estére durvul el a helyzet, többnyire északnyugaton – írja előrejelzésében az Időkép. A déli, délnyugati szél mérsékelt lesz. Napközben 26–31 fok várható.

Igazából szerdára durvul el az időjárás, ugyanis éjszaka és hajnalban az északi tájakon többfelé fordulhatnak elő záporok, helyenként zivatarok. Napközben a gomolyos, fátyolfelhős idő mellett szintén az ország északi felén alakulhat ki zápor, zivatar, és a szél is élénkebb lesz. Míg hajnalban 13–20, addig délután 26–33 fokot mérhetünk.

A csütörtök sem a szokásos nyári időjárást hozza el, aznap is sokfelé alakulhat ki csapadék. Mint kedden és szerdán, esőre, többfelé záporokra, zivatarokra kell készülni. Nagy területen hullhat jelentős, helyenként kiadós mennyiségű csapadék. A zivatarokat a felhőszakadás mellett viharos széllökések, helyenként jégeső is kísérheti. A szél megélénkül, gyakran megerősödik. Napközben 21–30 fok között alakulhatnak maximumok. Északnyugaton hűvösebb, délkeleten melegebb lesz az idő.

index.hu

Feltöltve: 2021.08.03.
Megnézve: 859

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra