HIRDETÉS
HIRDETÉS

Frank-Walter Stenmeier részvétnyilvánító beszéde közben Laschet boldogan elnevetgélt, amely azért is különösen illetlen, mert épp az áradásoktól sújtott tartományok egyikének a vezetője.

Bejárta az internetet az a videó, amelyen Armin Laschet és más politikusok viccelődnek a háttérben, miközben a német elnök épp az áradások áldozatairól beszél. Ahogy arról a Blikk is beszámolt, már 180-nál jár a Hollandiát, Belgiumot és Németországot elöntő özönvíz halottjainak száma, amely a németeknél az ország nyugati részén fekvő Rajna-vidék-Pfalz tartomány és Észak-Rajna Vesztfália tartomány egy részét sújtotta.

Ennek ellenére az Angela Merkel kancellár CDU-utódjának nevezett Armin Laschet jól szórakozott kollégáival, amikor a német elnök, Frank-Walter Steinmeier épp részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak. A nevetgélős jelenet azért is verte ki sokaknál a biztosítékot, mert Laschet történetesen épp Észak-Rajna-Vesztfáia konzervatív miniszterelnöke is, így kiváltképp érintett a természeti katasztrófában. A szombati felvétel miatt azóta elnézést is kért.

blikk.hu

Feltöltve: 2021.07.18.
Megnézve: 103

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra