HIRDETÉS
HIRDETÉS

Brüsszeli szexbotrány: drogot is talált a rendőrség a menekülő Szájer József táskájában

Újabb részleteket tett közzé a brüsszeli ügyészség arról a péntek esti szexpartiról, amelyen Szájer József is részt vett.

„Egy járókelő jelezte a rendőröknek, hogy látott egy férfit a csatornán leereszkedni; meg is mutatta nekik, hogy ki volt az. A férfi keze véres volt, valószínűleg a menekülés közben sérült meg. Drogot is találtak a táskájában. Az illetőnél nem volt semmiféle dokumentum, ezért a hatóságok elkísérték a lakhelyére, ahol diplomata-útlevelével S. J. néven igazolta magát, 1961-es születési évvel” – áll a Blikkhez eljuttatott közleményükben.

A leírás tökéletesen ráillik Szájer Józsefre. Bár a magyar EP-képviselő délutáni közleményében azt állította, hogy a házban lévő droghoz semmi köze nem volt, a hatóságok a közlemény szerint drog birtoklása miatt is eljárást indítottak. Ez az ügy még folyamatban van.

Az ügyészség közleménye szerint múlt hét pénteken este fél 10 körül a szomszédok hívták ki a rendőrséget a ricsaj és a koronavírus miatt korlátozások megsértése miatt .A rendőrség a lakásban körülbelül húsz embert talált, közülük ketten diplomáciai mentességükre hivatkoztak, de egyik sem Szájer József volt – ő ekkor már az ereszen araszolt lefelé.

Mint ismert, Szájer József vasárnap lemondott EP-képviselői posztjáról, azzal indokolva lépését, hogy hosszú gondolkodás után döntött így, az egyre nagyobb lelki megterhelés miatt, a jövőben pedig más, szellemi területen folytatja munkáját.

blikk.hu

Feltöltve: 2020.12.01.
Megnézve: 482

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra