HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az előttünk álló napok nem sok jót ígérnek az időjárás szempontjából: marad a borongós idő, a köd, a hideg és országszerte többfelé ónos eső is várható jövő héten.

Vasárnap borult, párás időre számíthatunk, inkább csak délen vékonyodhat el a felhőzet. Elszórtan alakul ki szitálás, északon, északkeleten ónos eső, ónos szitálás. A hőmérséklet -1 és +10 fok között alakul - a legenyhébb idő délnyugaton lesz, viszont nagy területen marad fagypont közelében a csúcsérték.

Hétfőn már folytatódik a borongós, párás idő, néhol tartós ködfoltokkal. Kisebb ónos eső, hószállingózás várható, ami főleg keleten, északkeleten fordul majd elő. A hőmérséklet 0 és +7 fok közötti értékeket mérhetünk. A nyugatias szél mérsékelt marad.

Kedden ismét borult időre van kilátás. Napközben egyre többfelé kiadós esővel. Eleinte a DNy-i, estétől az ÉNy-i szél fokozódhat viharossá. 5 és 11 fok közé erősödik a nappali felmelegedés, de északkeleten ennél több fokkal hidegebb lesz.

Szerdán gyakran lesz erősen felhős az ég, elszórtan fordul elő zápor. Az éjszakai átmeneti felszakadozást követően napközben ismét erősen felhős vagy borult ég lesz a jellemző. A nyugati, délnyugati szél megerősödik, néhol egy-egy viharos lökés is előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Csütörtökön többnyire erősen felhős lesz az ég, csak kevés napsütés valószínű. Szórványosan fordulhat elő eső. az északnyugati szél erősödik meg. Hőmérséklet szempontjából 2 és 8 fok között valószínű a maximum.

blikk.hu

Feltöltve: 2020.01.25.
Megnézve: 823

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra