HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint ilyen idő várható péntekig.

Kedden a sok napsütés mellett gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, és elsősorban délután, kora este várható szórványosan zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, jégeső is előfordulhat. Csapadéknak északkeleten kisebb az esélye. Többfelé megélénkül, a Nyugat-Dunántúlon néhol meg is erősödhet az északi, északkeleti szél, zivatarok környezetében pedig átmenetileg viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között alakul. Késő estére 17 és 23 fok közé hűl le a levegő.

Az OMSZ citromsárga, elsőfokú figyelmeztetést adott ki az ország megyéinek többségére az ott várható heves zivatarok miatt.

Szerdán a nappali gomolyfelhő-képződés várható sok napsütéssel. Délután, este elszórtan alakul ki zápor, zivatar, nagyobb eséllyel nyugaton és középen. Az északi, északkeleti szél időnként megélénkül, zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos lökések is lehetnek. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 14, 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28, 32 fok között alakul.

A meteorológiai szolgálat holnapra három megye kivételével az egész ország területére citromsárga figyelmeztetést adott ki.

Csütörtökön a nappali gomolyfelhő-képződés várható sok napsütéssel. Délután, este elszórtan alakul ki zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél időnként megélénkül, zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos lökések is lehetnek. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 14, 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28, 32 fok között alakul.

Pénteken a nappali gomolyfelhő-képződés várható sok napsütéssel. Délután, este elszórtan alakul ki zápor, zivatar, nagyobb eséllyel keleten. Az északi, északkeleti szél időnként megélénkül, zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos lökések is lehetnek. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 14, 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28, 32 fok között alakul.

hirado.hu

Feltöltve: 2014.07.15.
Megnézve: 1275

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra