HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kósa Lajos, fideszes politikus, a kormánypárt önkormányzati választási kampányfőnöke vendégeskedett a A Heti TV Pirkadat című műsorában. a beszélgetés egy idő után szürreális fordulatot vett.

Ismert, hogy Kósa a Fidelitas legutóbbi gyűlésén azt mondta:

"Zsidók kénytelenek voltak – vagy lehet, hogy jól is esett nekik – a nyilast megszavazni a Hajdú-Bihar megyei közgyűlésben (…) ezek szerint bennünket jobban utálnak, mint a globalisták az antiglobalistákat vagy a nácikat a zsidók."

Aztán Kósa bocsánatot kért, a közösségi oldalán és - amint a 24.hu írja, - most a Pirkadatban így magyarázta akkori szavait Breuer Péter műsorvezetőnek:

- Rossz megfogalmazás volt, talán annyiban van köze a magyar zsidó testvéreinknek, hogy nem tűrhető el, hogy bárki politikus maradhasson, mint amint Kulcsár Gergely tett, hogy beleköpött a Dunába lőtt zsidó áldozatoknak emléket állító cipőkbe. Csak arra utaltam, hogy nem lehet, hogy hatalma érdekében bárki újnyilasokat legitimáljon - mondta a műsorban.

Breuer Péter rendesen megizzasztotta Kósát, azt is jelezte, hogy a facebookos bocsánatkérés meglehetősen kontraproduktív dolog, az ilyesminél oda kell állni, személyesen kell megtenni, különös tekintettel a Facebookon azóta zajló kommentháborúra.

Breuer addig ütötte a vasat, hogy Kósa Lajos egy idő után már értelmetlenségnek nevezte az elhangzó mondatokat, - később életszerűtlenre javított - szerinte a műsor szétesett, majd közölte:

"Én ehhez így nem járulok hozzá, most elmegyek és ne adjátok le, azt szeretném kérni". Azt hiszem ehhez még jogom is van, mert…

azonban mondatát nem tudta befejezni, mert Breuer Péter tájékoztatta, hogy ez egy élő műsor...

Kósa Lajos ennyit tudott erre reagálni:

"Ez?! De ez egy butaság ez a műsor."

Kósa egyébként rengetegszer elnézést kért a műsorban is a fidelitasos szavaiért, azt mondta, hibázott.

Egyébként Kósa azt is mondta Breuernek, hogy kicsit átverve érzi magát, mert szerinte azt mondta neki a műsorvezető, hogy ez a műsor felvételről lesz. a műsorvezető szerint viszont azért jött létre ez a műsor, mert Kósa Lajos beleegyezett, hogy a zsidó közösségi csatorna nézői előtt - akik Breuer szerint egyébként szeretik Kósát - elmondhassa élőben a saját szájával, hogy mire gondolt...

Itt a teljes adás:blikk.hu

Feltöltve: 2019.12.03.
Megnézve: 884

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra