HIRDETÉS
HIRDETÉS

A mindent megbénító, de délben már enyhülő havazás után délután az Országos Meteorológia Szolgálat kiadott egy közleményt, amiből kiderül, hogy mennyire lesz apokaliptikus a helyzet hétfő este, illetve kedden napközben.

Eszerint:

Észak felől tovább szakadozik, csökken a felhőzet, és egyre inkább csak délen, délkeleten lehet eső, ami havas esőbe, havazásba vált át.
Éjszaka délen is csökken a felhőzet, késő estére mindenütt megszűnik a csapadék, főként északkeleten köd, illetve alacsony szintű rétegfelhőzet képződik.

Kedden északkeleten helyenként tartósabban megmaradhat a köd, másutt a változóan felhős ég mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Néhol hózápor kialakulhat.
Az északnyugati, északi szél többfelé megélénkül, a Dunántúlon néhol meg is erősödik, északkeleten azonban többnyire mérsékelt marad a légmozgás.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +1 és -5 fok között alakul, de északkeleten a havas, szélvédett, derült helyeken -6, -10 fok is lehet.
A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden többnyire 0 és +5 fok között várható, de a tartósabban ködös tájakon hidegebb lesz.

index.hu

Feltöltve: 2019.12.02.
Megnézve: 731

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra