HIRDETÉS
HIRDETÉS

Azt mindenki tudja, hogy Erdogan török elnök Magyarországra jött, hogy találkozzon Orbán Viktorral. Sok szó esett a lezárásokról, egy csomó képet lehet látni (például itt), de azt kevesen tudják, hogy Erdogan felesége, Emine nem tartott a férjével Orbánhoz, neki más dolga volt.

Erdoganné asszony ugyanis Kispestre ment, és vitt 10 millió forintot az ottani óvodásoknak. Gajda Péter, a kerület szocialista polgármestere így írt erről:

"Közel 10 éves testvérvárosi kapcsolat köt minket a török nagyvároshoz, isztambul-Pendikhez. Számtalan kulturális és diákcsere programot szerveztünk már a vezetőkkel és a Yunus Emre Intézettel. Így esett Emine Erdoğan asszony választása ma a Kispesti Szivárvány óvodára, ahol kollégáimmal fogadtam. Több mint 10 millió forintot hozott az itt zajló török-magyar programok keretében az intézmény eszközfejlesztéséhez és további felújításához, amit ezúton is köszönünk!"

Posztjához képeket is töltött a Facebookra:

Közel 10 éves testvérvárosi kapcsolat köt minket a török nagyvároshoz, Isztambul-Pendikhez. Számtalan kulturális és diákcsere programot szerveztünk már a vezetőkkel és a Yunus Emre Intézettel. Így esett Emine Erdoğan asszony választása ma a Kispesti Szivárvány óvodára, ahol kollégáimmal fogadtam. Több mint 10 millió forintot hozott az itt zajló török-magyar programok keretében az intézmény eszközfejlesztéséhez és további felújításához, amit ezúton is köszönünk!

blikk.hu

Feltöltve: 2019.11.07.
Megnézve: 867

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra