HIRDETÉS
HIRDETÉS

Sajtótájékoztatót tart kedden délelőtt a szexbotrányba keveredett Borkai Zsolt, Győr vasárnap újra megválasztott fideszes polgármestere.

Hétfő este érkezett a bejelentés, mely szerint Borkai Zsolt kedden 11 órától sajtótájékoztatót tart majd Győrben, a Városházán.

A Magyar Nemzet információi szerint ráadásul a jelenleg külföldön tartózkodó Orbán Viktor külön kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök a mai este folyamán egy budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot. A portál információi szerint a holnapi sajtótájékoztatón Borkai bejelenti, hogy kilép a Fideszből.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Borkai Zsoltról a múlt héten közölt kompromittáló képeket és videókat Az ördög ügyvédje nevű blog. Az Adrián egy jachton készültek a botrányos szexképek és szexvideók. Győr polgármestere később egy, a helyi tévének felolvasott nyilatkozatában elismerte, hogy ő látható a felvételeken, de azt tagadta, hogy drogokat fogyasztott volna. Állította, a felvételek évekkel ezelőtt készültek, megbánta hibáit, de nem lép vissza a jelöltségtől. Pénteken késő délután aztán érkezett a hír, mely szerint Borkai rendkívüli sajtótájékoztatót tart 18 órától Győrben, ám az esemény előtt egy órával váratlanul és minden indoklás nélkül lefújták az eseményt. A botrányba keveredett politikus ügyéről Orbán Viktor először a választás napján beszélt, úgy fogalmazott, Borkairól előbb a győriek mondják majd el a véleményüket, aztán pedig ő.

Borkai Zsoltot ezt követően – igaz, jóval szorosabb küzdelemben, mint korábban – a győriek újra megválasztották polgármesterüknek. Ám a jelek szerint az egykori olimpiai bajnok ügye kedden tovább folytatódik...

blikk.hu

Feltöltve: 2019.10.14.
Megnézve: 778

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra