HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke, a párt alelnöke sajtótájékoztatót tartott pártja önkormányzati választási eredményváró rendezvényén a Bálna Kulturális Központban. a helyszínen Kovács Zoltán államtitkár a Blikknek külön is nyilatkozott.

Kósa Lajos a választóknak megköszönte, hogy hogy kifejtették a véleményüket a szavazatán keresztül. A demokrácia ünnepe, ha sokan mennek el szavazni - mondta.

Találgatásokba nem bocsátkozott, szerinte nem lehet megmondani, hogy a magas részvétel inkább a kormánypárti jelölteknek vagy az ellenzéknek kedvez inkább.

" Minden választóval szövetséget kívánunk kötni, azokkal is, akik az ellenzékre szavaztak"

- jelentette ki.

Kósa megköszönte a munkát a százezer fideszes aktivistának, akik mentek, gyűjtöttek, telefonáltak, mozgósítottak a kampányban.

Borkai Zsolt ügyében annyit mondott - ahogy korábban ma a miniszterelnök is: Várjuk meg, hogy a győriek mit mondtak, aztán majd mi is véleményt mondunk.

Kovács Zoltán a Blikknek elmondta, hogy véleménye szerint a magas részvétel egy dolgot biztosan jelent, hogy a választók hisznek a demokráciában.

Abban biztos, hogy Magyarország külföldi lejáratása a választások eredményétől és a részvételi aránytól függetlenül tovább fog zajlani.

- El kell menni Nyugat-Európába, mert meg kell nézni, hogy mit okoz a migráció, a végén mindig az önkormányzatokra hárulnak ezek a feladatok, ezért mondják hogy meg kell védeni az országok ezzel a szavazással is - magyarázta az eredményvárón.

blikk.hu

Feltöltve: 2019.10.13.
Megnézve: 743

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra