HIRDETÉS
HIRDETÉS

Bedrogozva és begyógyszerezve vezetett annak a BMW-nek a sofőrje, amelyik korábban egy magyar család autójába csapódott az A4-es autópályán, közölte a horvát rendőrség a Jutarnji Listtel, a lap cikkét a 24.hu szemlézte.

Ahogyan azt korábban megírtuk, a sofőrt letartóztatta a horvát rendőrség, miután súlyos balesetet okozott a Varazdin közelében lévő fizetőkapunál, amelyben magyarok is megsérültek.

A rendőrség a 35 éves horvát állampolgárt a balesetet követően előbb őrizetbe vette, majd később elengedte. A horvát lap már korábban tudni vélte, hogy az őrizetbe vett férfinak drogproblémái voltak, és mindössze két nappal a baleset előtt tért haza egy elvonókúráról, ahol függőség miatt kezelték. A férfi ellen súlyos testi sértés bűntette miatt emelhetnek vádat.
Már minden sérült jól van

A baleset csütörtökön délután történt. A család gépkocsijával a fizetőkapuhoz érve lassított, amikor – a közzétett felvételek szerint – fékezés nélkül, teljes sebességgel hátulról beléjük rohant egy BMW, amelyet a 35 éves horvát állampolgár vezetett. Az óriási ütéstől a magyar autó először nekicsapódott a beton úttorlasznak, majd a fizetőkapu bódéjának, ezután megpördült a tengelye körül, és egy másik bódénak, illetve az ott várakozó magyar rendszámú autónak is nekicsapódott. Háromnegyed órát vett igénybe, míg a tűzoltók kiszabadították a roncsból a családot, és válságos állapotban szállították őket kórházba.

A napilapnak a balesetet szenvedett család barátja elmondta, hogy mindhárom sérült túl van az életveszélyen. A hétéves kisfiút többször is meg kellett műteni, de már nincs az intenzív osztályon. Az anyukának bár súlyosak a sérülései, stabil az állapota. Az édesapát fejsérülés miatt több napig mesterséges komában tartották, de már ő is jobban van.

Kiderült, a magyar rendszámú autóval balesetet szenvedett család Ausztráliában él. Az édesapa magyar származású, ismert teniszedző, és Újvidéken született. Az édesanya horvát származású, Ausztráliában ismerkedtek össze. Az édesapának és a kisfiúnak volt magyar állampolgársága. A család rokonokhoz érkezett Budapestre, ahol néhány napot töltöttek, majd a horvát tengerpartra akartak utazni, ahol a nő rokonai élnek.

index.hu

Feltöltve: 2019.07.14.
Megnézve: 1054

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra