HIRDETÉS
HIRDETÉS

Leváltotta eddigi ügyvédjét, Élő Gábort a Viking Sigyn ukrán kapitánya, akit halálos tömegszerencsétlenség okozásával gyanúsít a rendőrség – írja a Pestisracok.hu.

A lapnak Élő Gábor, a volt ügyvéd nyilatkozott, aki azt mondta, arról nem beszélhet semmit, miért szűnt meg a megbízatása. A lap úgy tudja, az ukrán kapitány másik ügyvédje, M. Tóth Balázs sem dolgozik már az ügyön, ugyanis Jurij C. védelme egy új ügyvéd kezében van mostantól.

Korábban olyan hírek járták a sajtót, hogy a Viking kapitánya korábban balesetet szenvedett Hollandiában is, de a Viking Cruise szóvivője ezt cáfolta.

A videófelvételek és a nyomozás adatai szerint a Hableány városnéző hajóba az ukrán kapitány által vezetett szállodahajó belerohant, majd pillanatok alatt elsüllyesztette a múlt szerdán a Margit híd pilléreinél.

Jurij C.-t a nyomozók halálos tömegszerencsétlenséget okozó vízi közlekedés veszélyeztetése miatt hallgatták ki és vették őrizetbe. Ezután a bíróság egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását. Óvadék ellenében szabadulhatna, de ez ellen az ügyészség fellebbezett.

blikk.hu

Feltöltve: 2019.06.07.
Megnézve: 1251

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra