HIRDETÉS
HIRDETÉS

Nem kezdődhetett meg Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos büntetőügyének mai tárgyalási napja, ugyanis hiába várták a tárgyalóteremben, Lajcsi nem érkezett meg.

A bíró a zenész védőit kérdezte, hol van, mire a védője felhívta a mulatós-zenészt. Lajcsi a telefonban annyit tudott mondani, hogy rosszul van, elesett a bíróság épületében lévő mellékhelyiségben.

A védője kirohant hozzá, majd – felismerve a helyzetet – azonnal mentőt hívott.

„Szúr a mellkasa és nem érzi jól magát” – mondta a telefonba dr. Fröhlich Krisztián ügyvéd, amikor a segélyhívót felhívta.

Ezek után ügyvéd kollégái és a biztonsági őrök segítségével kitámogatták a mulatóssztárt a Budaörsi Járásbíróság földszinti mellékhelyiségéből, majd a folyosó végén lévő széksornál lefektették, amíg a mentők kiérkeznek.

Kilenc órára érkezett meg az orvosi ügyelet: felültették Lajcsit, vérnyomást mértek, majd arra kérdeztek rá, lehet-e itt valahol egy hordágy.

Közben megérkezett a mentőautó, Lajcsit bevitték egy üres tárgyalóterembe.

Néhány perc múlva hordágyon ki akarták vinni Galambos Lajost a mentőhöz, de nem sokkal később az ügyvédje azt közölte az újságírókkal, hogy Lajcsi nem akar a mentővel elmenni, vissza akar térni a tárgyalására!

Frissítés: Fél tíz előtt pár perccel elvitte Lagzi Lajcsit a mentő!

blikk.hu

Feltöltve: 2019.05.25.
Megnézve: 784

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra