HIRDETÉS
HIRDETÉS

Borzalmas gyilkosság történt szerdán a Pest megyei Inárcson, a történtekről egyre több részlet derül ki. Most megtudtuk, miért gyilkolhatott a 61 éves férfi.

Mint megírtuk, egy idős, 61 éves férfi ment be az inárcsi családsegítő szolgálat épületébe, ahol megölte az ott dolgozó nőt.

A Blikk információi szerint a férfi berontott az épületbe, tombolt, azt kiabálta, hogy az ő ügyével senki nem foglalkozik. A férfi kést tartott a kezében. A magából kikelt támadó a késsel rárontott a helyiségben tartózkodó ügyintéző nőre, akit a késével nyakon szúrt. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy nem lehetett megmenteni az életét.

Újabb információkat tudtunk meg a helyszínen: a férfi pénzügyi problémái miatt el akarták árverezni az otthonát. A helyiek azt mondják, rengeteg banki hitele volt.

De, hogy kerül a képbe a családsegítő?

Az idősödő férfinak, Attilának három nagyobb gyermeke mellett van egy súlyos beteg kislánya. A férfit az boríthatta ki, hogy vele együtt a beteg gyermek is az utcára kerülhet.

A történtek mindenkit sokkoltak Inárcson. Senki nem feltételezte, hogy a férfi gyilkolni fog.

Áldozata, a családsegítő munkatársa után három gyermek maradt árván.

A rendőrség ezt közölte eddig hivatalosan:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. július 11-én a reggeli órákban a Pest megyei

Inárcs egyik hivatalának dolgozóját ügyintézés során egy férfi késsel megsebesítette. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

blikk.hu

Feltöltve: 2018.07.11.
Megnézve: 426

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra