HIRDETÉS
HIRDETÉS

Elsőre nem keltette fel a zsűri figyelmét, azonban a produkció végén mindenki hüledezett: fantasztikus produkciót mutatott be egy fiatal magyar lány a America's Got Talentben.

Ugrálókötéllel a kezében sétált be a legnagyobb amerikai tehetségkutató színpadára a szombathelyi származású Vajda Vivien. Az America's Got Talent zsűrijének érdeklődését ez még nem csigázta fel annyira, a produkció azonban másodpercről másodpercre nyerte meg őket - fedezte fel a HVG.

A világversenyeket nyert magyar lány produkciója lenyűgözőre sikeredett, Mel B “brilliánsnak” titulálta Vajda előadását, Heidi Klum pedig bevallotta, először nem tudta, mi lehet olyan izgalmas az ugróköteles produkcióban, de a lány tehetsége vitathatatlan számára. A harmadik zsűritag, a mindig kritikus Simon Cowell pedig elmondta, ez és az ilyen produkciók emlékeztetik arra, miért is szereti ezt a show-t.

Cowell szavait hallva Vajda elsírta magát, majd ezt követően elmesélte, fiatalkorában sokat csúfolták és bohócnak tartották. Howie Mandel ezt követően arra emlékeztette Vajdát, hogy produkciójával az egész világnak megmutatta, milyen fantasztikus.Vajdát egyébként mind a négy zsűritag igennel küldte tovább a következő fordulóba.

blikk.hu

Feltöltve: 2018.06.27.
Megnézve: 900

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra