HIRDETÉS
HIRDETÉS

Soros György azért érkezett Brüsszelbe, hogy megbüntesse Magyarországot; nem tudja elfogadni és nem is veszi tudomásul a magyar választások eredményét – mondta Hollik István KDNP-s politikus hétfőn az MTI-nek.

Rámutatott: Soros György hétfőn az Európai Bizottság „nyíltan bevándorláspárti alelnökével”, Frans Timmermansszal tárgyalt. Mivel a tárgyalás zárt ajtók mögött folyt, elvárják, hogy hozzák nyilvánosságra, miről egyeztettek – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Megjegyezte, a zárt ajtó okán is lehet arra következtetni, hogy arról egyeztettek: az április 8-i választások után miként fokozzák a nyomást Magyarországra, hogy „ránk erőltessék” az akaratukat.

Hollik István kiemelte: az egyik ilyen eszköz a múlt héten bemutatott Soros-jelentés. A Magyarországot elítélő jelentéssel akarnak minket zsarolni, hogy fogadjuk be a migránsokat, és fogadjuk el a kötelező kvótát – vélekedett.

Kijelentette: április 8-án azonban a magyarok óriási többséggel döntöttek arról, hogy nem kérnek a bevándorláspárti politikából, az új kormány pedig a választók elsöprő többségének támogatásával küzd továbbra is a bevándorláspárti politika ellen, és megsokszorozott erővel fog ellenállni az ilyen és ehhez hasonló támadásoknak.

hirado.hu

Feltöltve: 2018.04.17.
Megnézve: 495

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra