HIRDETÉS
HIRDETÉS

A vasárnapi viszonylag derült és nyugodt napsütéses időjárás után hétfőn ismét az undok arcát mutatja a tél. A meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint már a vasárnap esti órákra beborítják Magyarországot az északnyugat felől érkező felhők, így hétfő reggel már csak a Tiszántúlon lehetnek napsütötte vagy csak gyengén felhős tájak.

Az éjszaka második felétől, de főleg hajnaltól a Nyugat-Dunántúlon és északon helyenként már számíthatunk hószállingózásra, nyugaton átmenetileg az ónos eső sem kizárt. A hőmérséklet már késő este nulla fok környékére esik, hajnalra az ország egyes részein mínusz 5-6 fok lehet.

Hétfő délelőtt nyugaton és északon, délután bárhol az országban lehet havas eső, estétől havazás is, amit északi, északkeleti szél tesz még kellemetlenebbé. Bár napközben még akár 6 fok is lehet, mármint pluszban, hétfő éjjel az egész országban fagyni fog, mínusz 7-8 fokig süllyedhet a hőmérséklet.

Az OMSZ előrejelzése szerint a héten az egész országban szürke, borongós, felhős idő lesz, havazás, havas és ónos eső váltogatja majd egymást. A felhők felszakadozása csak szerda este kezdődik, de mire az ország keleti részébe csütörtök estére elér, addig nyugatról ismét beborul. Mindehhez a korábbinál is hidegebb idő érkezik, jövő pénteken az éjszakai órákban már akár mínusz tíz fok is lehet.

index.hu

Feltöltve: 2018.02.11.
Megnézve: 354

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra