HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Fidesz szerint nyomást gyakorolni érkezett Budapestre Judith Sargentini európai parlamenti (EP-) képviselő.

A nagyobbik kormánypárt keddi közleménye szerint a Soros-hálózat embere készíti a Magyarországot elítélő jelentést, amelynek valódi célja, hogy rákényszerítse Magyarországot a Soros-terv végrehajtására.

Sargentini a migránspárti politika egyik szószólója, aki többször kiállt a migránsok minél nagyobb számban történő befogadása és a betelepítési kvóta mellett.
A Fidesz közlése szerint 2013-ban az egyik közösségi oldalon azt írta a politikus, hogy már tíz éve dolgozik együtt Soros György egyik szervezetével, és kifogástalan az együttműködésük.

Más brüsszeli politikusokkal együtt még a magyar határra és rendőrökre támadó terrorista, Ahmed H. kiszabadításáért is akciózott - írták.

Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára előzőleg közölte, befejeződött a keddi megbeszélés Judith Sargentini európai parlamenti képviselővel, aki a magyar jogállamiság helyzetéről szóló jelentést készíti. Jelezte, a bevándorlás kérdésében éles konfliktus van egyes Uniós intézmények, politikusok, illetve Magyarország között.

origo.hu

Feltöltve: 2018.01.09.
Megnézve: 461

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra