HIRDETÉS
HIRDETÉS

Közleményt adott ki a Mall.hu a NAV és az NNI helyszíni vizsgálata kapcsán.

Mint arról a nap folyamán beszámoltunk, milliárdos csalás gyanúja miatt szállták meg a NAV emberei az egyik legnagyobb magyarországi webáruház székházát Budapesten.

A Mall.hu szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményét a NAV és az NNI helyszíni vizsgálata kapcsán alább változtatás nélkül közöljük:

„A mai nap során egy munkavállalónk tevékenysége kapcsán a NAV és az NNI helyszíni vizsgálatot kezdeményezett társaságunknál. Mindenben együttműködünk a hatóságokkal annak érdekében, hogy a nyomozást mielőbb megnyugtatóan lezárhassák, a nyomozás sikere érdekében további információt jelenleg nem áll módunkban megosztani.

A hatósági intézkedés miatt vásárlóink megrendeléseit jelenleg nem tudjuk teljesíteni, de minden rendelkezésünkre álló jogi eszközt igénybe veszünk azért, hogy mielőbb visszaállítsuk a normál üzletmenetet és a megrendelt árukat kiszállítsuk.

Az okozott kényelmetlenség miatt elnézést kérünk és köszönjük vásárlóink türelmét. Amint újabb megosztható információval rendelkezünk, közvetlenül tájékoztatjuk érintett vevőinket.”

blikk.hu

Feltöltve: 2017.11.15.
Megnézve: 636

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra