HIRDETÉS
HIRDETÉS

Meleg lesz, de a hétvégén egy hidegfront érkezése megzavarja majd a nyári időjárást: szombaton még fülledt, meleg idő lesz, azonban nap közben egyre több helyen lesz zápor, zivatar és végül viharos széllel megjön a rossz idő.

Péntek: Szikrázóan napos, kellemesen meleg, kora nyárias időre számíthatunk. Eső nem lesz. 26 fok körül alakul a csúcshőmérséklet. A déli szél megélénkül, melegfronti hatás érvényesül.

Szombat: Hidegfront éri el hazánk térségét, ezért eleinte csak nyugaton, este már máshol is záporok, zivatarok alakulnak ki, és egyre többfelé megerősödik, a Dunántúlon viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. Nyugaton 17-23, keleten 24-28 fok közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap: Eleinte csökken, majd újra megnövekszik a felhőzet, és többfelé, több alkalommal várható zápor, zivatar. Az északi, északnyugati szél estig erős marad. Továbbra is lehetnek viharos széllökések. 18 és 24 fok közé gyengül a felmelegedés.

Hétfő: Változóan felhős időnk lesz, elszórtan záporokkal. Tovább gyengül a légmozgás. 21 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Kedd: Sok napsütésre, kevés gomolyfelhőre van kilátás, csapadék nélkül. Ismét melegszik a levegő: 22 és 27 fok közé kúszik a hőmérő higanyszála.

blikk.hu

Feltöltve: 2017.05.18.
Megnézve: 360

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra