HIRDETÉS
HIRDETÉS

Balatonföldvár — Mind­össze négy órára volt szüksége a rendőrségnek ahhoz, hogy bilincs kerüljön annak a férfinak a csuklójára, aki a gyanú szerint megölte G. ­Gábort.

A Blikk információja szerint az áldozatnak egy hétvégi háza volt Balatonföldváron. Ide beszélt meg egy találkozót egyik jó barátjával.

– Az ismerős gyanútlanul ment Gabihoz, akit a háztól nem messze, a kocsija mellett brutálisan összeverve talált meg. Állítólag pokoli látvány volt, annyira helybenhagyta támadója Gábort. A rémült barát azonnal hívta a mentőket és a rendőrséget, de sajnos már nem lehetett segíteni Gáboron. Őt szinte mindenki ismerte a Balatonon, rengeteg barátja és haverja volt arrafelé, de nem volt az országnak olyan pontja, ahol ne lett volna Gabinak egy jó cimborája. Úgy tudom, hogy a gyilkossal is ismerték egymást – mondta el a Blikknek egy helybéli férfi.

Információink szerint G. Gábor sikeres vállalkozó volt. Támadója egy téglával ütötte fejbe. A férfi próbált menekülni, végül összeesett.

– Mindenki tudta Földváron, hogy Gabi jól áll anyagilag, így nem elképzelhetetlen, hogy a pénze miatt támadta meg a fickó. Nagyon sajnálom, ami történt – mondta a településen élő István. Ismerősei között több ismert sportoló található, de rengeteg bokszoló és testépítő is jó viszonyt ápolt Gáborral.

– Szörnyű veszteség ért minket, nem is térünk magunkhoz – mondta sírva a Blikknek G. Gábor egyik rokona. – Nagyon félek, hogy az édesanyja soha nem lesz képes feldolgozni a fia halálát. Sajnos a feleségének és a gyermekének sem lesz könnyebb szembenézni azzal, hogy többé nem láthatják Gábort – fogalmazott a rokon.

Gábor jó barátja volt az ismert bokszolónak, Kathi Attilának is. A sportoló nyilatkozott a Blikknek.

Úgy tudjuk, az sem kizárt, hogy a gyilkos az áldozatának dolgozott.

– Amilyen kemény volt az üzletben, olyan jószívű barát volt. Sok fiatalt felkarolt és támogatott is – mondta Kathi.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miat­t indított eljárást. A elkövetőt őrizetbe vették, végül kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Életfogytig rács mögött

Az elkövetőt akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is sújthatja a bíróság, ha bebizonyosodik, hogy előre kitervelten, nyereségvágyból követtel el a gyilkosságot.

blikk.hu

Feltöltve: 2017.04.19.
Megnézve: 331

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra