HIRDETÉS
HIRDETÉS

Egyre nagyobb a káosz: láthatóan az egész országot váratlanul érte a szerda reggeli havazás.

A hirtelen jött havazás szinte az egész országot megbénította, egyre több helyen találkozhatunk elakadt autókkal és útlezárásokkal annak ellenére, hogy a hókotrók gőzerővel próbálják takarítani az utakat. Budapesten a legnagyobb káosz a hegyvidéken tapasztalható, ahol a Normafa közelében számos út vált járhatatlanná.

A Police.hu közlése szerint a kialakult időjárási körülmények miatt lezárták a 1111-es számú út, Esztergom felől Dobogókő irányába vezető útszakaszát. A rendőrök a forgalmat 33-as kilométerszelvénynél, a Látóhegyi útnál a 117-es számú útra, Pilisvörösvár felé terelik, valamint Pilisszentkereszt felől sem lehet megközelíteni Esztergom városát.

Hasonló a helyzet a 24-es főúton, amelynek mátrai szakaszán a lehullott hó miatt személyi sérüléssel járó baleset történt, valamint több tehergépjármű megcsúszott és az úttesten kereszetbe fordult. A rendőrök a havazás következtében csúszóssá vált útszakaszt teljes szélességében lezárták. A Gyöngyös felől közlekedőket a főút 7-es kilométerénél, a Pálösvörösmarti útra terelik, valamint Parádsasvár irányából a 18-as kilométernél, a Galyatetői elágazónál korlátozzák a forgalmat.

Vigyázzanak az utakon!

blikk.hu

Feltöltve: 2017.04.19.
Megnézve: 320

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra