HIRDETÉS
HIRDETÉS

Még mindig kómában van az a két fiatal, akiket kábítószer-túladagolás miatt szállítottak kórházba Veresegyházáról.

Veresegyházon egy lakásban húsvéthétfő reggel egy fiatal nőt holtan, egy másik nőt és egy férfit eszméletlen állapotban találtak a mentők, miután a lakásban tartózkodó negyedik személy telefonon segítséget kért. A helyszínre érkezett mentők a két bajba jutottat kórházba vitték. A rendelkezésre álló adatok szerint a társaság - egyelőre ismeretlen eredetű - kábító hatású anyagot fogyasztott az éjszaka folyamán, aminek következtében rosszul lettek. Negyedik társuk már csak akkor értesítette a mentőket, amikor egyikőjük meghalt, ketten pedig eszméletüket vesztették.

A Velvet információja szerint az esetet bejelentő 32 éves férfi Budapesti úti lakásában voltak előző nap este óta. A jó körülmények között élő, ingatlanokban utazó férfi barátnője halt bele a drogszeánszba. Az eszméletlen állapotban lévő másik két ismerőst a Péterfy Sándor utcai kórház toxikológiai osztályára szállították, és a portál információi szerint még mindig kómában vannak.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított és szakértőket rendelt ki. A 32 éves F. Imrét a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

A Velvet hiába kérdezte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot, illetve a megyei főügyészséget, egyelőre nem kaptak választ arra, hogy kezdeményezték-e F. Imre előzetes letartóztatását.

blikk.hu

Feltöltve: 2017.04.18.
Megnézve: 272

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra