HIRDETÉS
HIRDETÉS

A repülőterek nagy biztonsági készültségei ellenére, egy 11 éves kisfiú Angliából Rómába tudott utazni, úgy, hogy kijátszotta a repteret.

Liam Corcoran, a 11 éves brit kisfiú vitte véghez az ügyes „hadműveletet”, ráadásul mindezt véletlenül. Liam közel lakik a Manchester-i reptérhez, így kibuszozott oda nézelődni, de hirtelen pisilnie kellett.
Elmondása szerint nem akart mást, csak eljutni egy mosdóba, és addig követte az embereket, amíg valahogy egy Rómába tartó Jet2-es gépen találta magát. Ő maga is meglepődött, hogy a gép felszállt, és mégis el tudott menni a wc-be.

Az utasok jelezték a gép személyzetének, hogy egy gyerek van a repülőn, aki senkihez sem tartozik, de mire az információ a kapitány fülébe jutott, már Közép-Franciaország felett repültek, így nem fordultak vissza.

Rómában két órát időzött a brit kisfiú, rendőrök felügyelete mellett, akik feltették őt egy visszafelé tartó repülőgépre.
Hazafelé kifaggatták Liam Concoran-ot, aki a kérdésre, hogyan sikerült mindezt véghez vinnie, csak annyit válaszolt: „Könnyebb volt, mint a házi feladatomat megcsinálni!”
A kis srácnál semmilyen irat nem volt, és persze jegy sem, de mivel senki nem kérte tőle, így nem is érezte azok hiányát.

Forrás:2perc.hu

Feltöltve: 2013.07.15.
Megnézve: 2627

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra