HIRDETÉS
HIRDETÉS

A kormánypárt szerint a Gyurcsány-Bajnai-kabinet mindig a magyar családokat áldozta fel, soha nem a bankok és a multik extraprofitját; a baloldal elmélyítette a szegénységet, a béreket magas adókulccsal sújtotta, a gáz árát háromszorosára emelte.

A Fidesz szerint a kormány minden segítséget megad a magyar családoknak, munkavállalóknak és nyugdíjasoknak ahhoz, hogy megerősödjenek.

A kormánypárt ezt Burány Sándor szocialista országgyűlési képviselő napközben tartott sajtótájékoztatójára reagálva közölte, amelyen az ellenzéki politikus arról beszélt, hogy a kabinet a hiánycél teljesítése érdekében feláldozott minden mást, így a társadalom túlnyomó többsége rosszabbul él, mint a kormányváltáskor.

A Fidesz tájékoztatásában hangsúlyozta, a magyar társadalom azokat a terheket cipeli, amit a "baloldal veszélyes és szélsőséges gazdaságpolitikája okozott: brutális államadósságot, devizahiteleket, magas rezsiterheket, legyengült családokat".

A Gyurcsány-Bajnai-kormány mindig a magyar családokat áldozta fel, soha nem a bankok és a multik extraprofitját - fejtették ki, hozzátéve: baloldal elmélyítette a szegénységet, a béreket magas adókulccsal sújtotta, a gáz árát háromszorosára emelte.

A kormánypárt szerint a jelenlegi kabinet ezzel szemben a rezsicsökkentéssel, béremelési és foglalkoztatási programokkal, nyugdíjemeléssel, valamint családi adókedvezménnyel segíti a magyar családokat, munkavállalókat és a nyugdíjasokat.

Kiemelték a közleményben továbbá, hogy a kormány ezzel egy időben a multik és a bankok extraprofitját áldozta fel az ország talpra állítása érdekében.

hirado

Feltöltve: 2013.07.12.
Megnézve: 2787

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra